Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Erotické besnenie známych sestier: Kim s vyholeným rozkrokom a tá druhá...

Známe sestry opäť provokujú. Zobraziť galériu (11)
Známe sestry opäť provokujú. (Zdroj: snapchat)

LOS ANGELES - Ženy z rodu Kardashianovcov majú na sociálnych sieťach množstvo fanúšikov. Udržiavajú si ich aj vďaka zverejňovaniu kontroverzných fotografií. Dvojnásobná mamička Kim (35) sa ukázala v týchto dňoch opäť celkom nahá, pričom jej bolo vidno i rozkrok. Najmladšia zo sestier - Kylie (19) pózovala v rajcovnej spodej bielizni. Ktorá je podľa vás viac sexi?!

Kardashianky sa bežne pretŕčajú ulicami v odvážnych modeloch, ktoré toho viac odhaľujú, než skrývajú. Na dennom poriadku sú u nich tiež eroticky ladené zábery. Tých sú plné noviny aj internet. Nehanebné sestry však akosi stále nemajú dosť a opäť žobronia o pozornosť. 

Taký menší súboj si v posledných dňoch dali Kim a Kylie. Staršia z nich sa vycapila na snapchate celkom nahá. Prsia si kryla rukami, no dala si záležať, aby jej bolo trošku vidno i rozkrok. V prípade dvojnásobnej mamičky nejde o nič nové, ale aj tak sa o nej píše, hádam, na každom internetovom portáli.     

Kim Kardashian tak, ako ju Boh a plastickí chirurgovia stvorili.
Zobraziť galériu (11)
Kim Kardashian tak, ako ju Boh a plastickí chirurgovia stvorili.  (Zdroj: snapchat)

Zahanbiť sa nedala ani najmladšia z prominentných sestier Kylie. Tá, podobne ako Kim, rada vystavuje na obdiv svoje krivky. Teraz sa pochválila momentkou v rajcovnej spodnej bielizni. Mnohí sa ale nazdávajú, že už čoskoro si od Kim vezme príklad a ukáže sa svetu celkom nahá. 

Kylie Jenner sa má čím pochváliť.
Zobraziť galériu (11)
Kylie Jenner sa má čím pochváliť.  (Zdroj: snapchat)


 

Viac o téme: Kim KardashianKylie JennerKeeping Up With The Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu