Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

4-ročná dcéra Beyoncé zatienila hviezdy, konkurovala jej nahá tehuľka!

Beyoncé a Jay Z majú takúto rozkošnú dcérku. Zobraziť galériu (22)
Beyoncé a Jay Z majú takúto rozkošnú dcérku. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Bola stredobodom pozornosti! Nedeľný večer patril odovzdávaniu cien MTV Video Music Awards 2016, ktorého sa zúčastnilo množstvo hviezd. Na slávnostnom koberci mala premiéru dcérka speváčky Beyoncé (34) - Blue Ivy (4). Tá na seba strhla pohľady všetkých prítomných . Značný rozruch však narobila aj partnerka filmového producenta Neva Schulmana (31). Pozrite sa, prečo.

Speváčka Beyoncé je bežne označovaná za kráľovnú r&b a popu. Na nedeľnom udeľovaní cien v Madison Square Garden tak aj vyzerala. Na slávnostnom bielom koberci však bola najväčšou hviezdou jej dcérka Blue Ivy, ktorá pripomínala princezničku.

4-ročné dievčatko podobu s nemenej slávnym otcom Jay Z-im nezaprie. Pred fotografmi sa síce trošku hanbila, no svoj debut zvládla na výbornú. Priam rozprávková bola róba, v ktorej sa Blue Ivy predviedla. Jej cena môže byť podľa medializovaných informácií zhruba 10 tisic eur. Za zmienku tiež stojí diamantová korunka, ktorú mala speváčkina dcéra na hlave. 

Rozruch na akcii urobila aj partnerka filmového producenta Neva Schulmana - Laura. Tá je totiž v pokročilom štádiu tehotenstva. Do spoločnosti zavítala v nohaviciach a bundičke, pod ktrou bola celkom nahá. Prítomní tak mohli vidieť nielen jej guľaté bruško, ale i prsia. 

Ako kráľovná a princezná. Tak vyzerali Beyoncé a jej dcérka Blue Ivy.
Zobraziť galériu (22)
Ako kráľovná a princezná. Tak vyzerali Beyoncé a jej dcérka Blue Ivy.  (Zdroj: Instagram)

Nev Schulman a jeho partnerka Laura Perlongo sa farebne zladili. Tehuľka však pôsobila dojmom, akoby si pár kúskov oblečenia zabudla doma.
Zobraziť galériu (22)
Nev Schulman a jeho partnerka Laura Perlongo sa farebne zladili. Tehuľka však pôsobila dojmom, akoby si pár kúskov oblečenia zabudla doma.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: BeyoncéJay ZBlue IvyLaura PerlongoMTV VMAs 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu