Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najznámejší šéfkuchár sa konečne rozhodol: Takto sa volá jeho syn!

Jamie Oliver s manželkou Juliette Norton Zobraziť galériu (4)
Jamie Oliver s manželkou Juliette Norton (Zdroj: SITA)

Anglický šéfkuchár Jamie Oliver s manželkou Jools dali svojmu nedávno narodenému synovi meno River. Informáciu potvrdil pre portál Digital Spy hovorca 41-ročného odborníka na stravu po tom, ako jeho o rok staršia manželka zverejnila na službe Instagram obrázok s nápisom "Dream Big River" (v preklade Snívaj vo veľkom, River).

Rodák z Claveringu informoval o novom prírastku do rodiny začiatkom mesiaca. "Toto sa práve stalo! Je to chlapček! Každý člen rodiny Oliverovcov je veľmi prekvapený a šťastný," napísal odborník na stravu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter k záberu bábätka, ktoré je pre dvojicu už piatym potomkom.

Pár, ktorý sa zosobášil v roku 2000, spoločne vychováva aj 14-ročnú Poppy Honey Rosie, 13-ročnú Daisy Boo Pamelu, sedemročnú Petal Blossom Rainbow a takmer šesťročného syna Buddyho Beara Mauricea. 

James Trevor "Jamie" Oliver sa preslávil ako televízny šéfkuchár. Napísal napríklad knihy Šéfkuchár bez čapice (2002), Jamie's Kitchen (2002), Návrat šéfkuchára bez čapice (2003), Šéfkuchár bez čapice - dni plné chutí (2004), Jamie's America (2009), Jamie's Dinners (2010) či Everyday Super Food (2015) a vydal niekoľko DVD o varení. Angažuje sa tiež v kampani proti nezdravým jedlám, ktoré sú súčasťou jedálnych lístkov štátnych školských jedální vo Veľkej Británii. 

Viac o téme: Jamie OliverJuliette Norton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu