Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Luxusné telo, hriešne šaty: Zafúkal vietor a...

Miranda Kerr Zobraziť galériu (8)
Miranda Kerr (Zdroj: SITA)

MALIBU - ...všetci videli jej gaťky! Modelka Miranda Kerr (33) nepatrí medzi hanblivky. Na konte má viacero fotení v Evinom rúchu a cudzie jej nie sú ani provokatívne outfity. Nikoho preto asi neprekvapí, že keď snúbenicu pracháča Evana Spiegela (26) nafotili paparazzi s roztvorenou sukňou a trčiacimi nohavičkami, tak sa usmievala od ucha k uchu.

Pohľad na jej telo nikdy neomrzí! Miranda Kerr zhruba pred mesiacom oznámila verejnosti, že ju zakladateľ Snapchatu Evan Spiegel požiadal o ruku. A hoci by sa mnohé dámy vrhli na prípravu svojho veľkého dňa, brunetka sa naďalej venuje najmä synčekovi Flynnovi a modelingu. 

Pred pár dňami pútala pozornosť na pláži v Malibu, kde si nedávno kúpila dom. Urobila tak vraj preto, aby mala blízko k vile svojho exmanžela Orlanda Blooma. Práve s ním má päťročného synčeka a chce, aby ho vychovávali spoločne. 

Paparazzi zvečnili krásku počas módneho fotenia. Pred objektívom pózovala Miranda v rafinovane strihaných šatách. Keď zafúkal vietor, sukňa sa roztvorila a všetci mohli vidieť modelkine nohavičky. Kerr je však maximálna profesionálka a toto pikantné odhalenie ju vôbec nevyviedlo z miery. 

Miranda Kerr pózovala pred objektívom v hriešnych šatách, ktoré odhalili jej luxusné krivky aj nohavičky.
Zobraziť galériu (8)
Miranda Kerr pózovala pred objektívom v hriešnych šatách, ktoré odhalili jej luxusné krivky aj nohavičky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Miranda KerrEvan Spiegel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu