Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Neuveríte vlastným očiam: FOTO spred 50 rokov... Pozrite na hviezdu Jak vytrhnout velrybě stoličku!

Jana Preissová Zobraziť galériu (10)
Jana Preissová

PRAHA - Všetkým utkvela v pamäti ako matka Tomáša Hollého vo filmoch Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny. Dnes sa už Jana Preissová (68) na obrazovkách príliš neukazuje, lebo ju trápia depresie zo starnutia. V mladosti totiž išlo o naozajstnú krásku. Dôkazom sú aj fotografie z filmu Rozmarné léto, ktorý má už takmer 50 rokov. Pozrite na tú sladkú 19-ku.

Jana Preissová sa naposledy objavila na televíznych obrazovkách v roku 2014. Predtým mala dosť dlhú prestávku, keď sa doslova stránila ľudí. Podľa českého denníka Aha! mala blondínka depresie zo starnutia. „Nemôžem sa na seba už pozrieť ani do zrkadla,” vyjadrila sa pred pár rokmi. 

Ono sa niet ani čomu príliš čudovať. Jana totiž patrila k zaujímavým kráskam českého filmu. Pôvab sa jej nedal uprieť ani v komédiách s Tomášom Hollým. Teraz si však portál super.cz zaspomínal na dobu spred takmer 50 rokov. Preissová ako 19-ročná účinkovala v snímke Rozmarné leto a bolo sa veru na čo pozerať.

Na niektorých fotografiách sa blondínka na seba takmer ani nepodobá, na iných sa dajú všimnúť povedomé črty. Jej tvárička bola naozaj krásnym dielom. 

Jana Preissová stvárnila povrazochodkyňu Annu.
Zobraziť galériu (10)
Jana Preissová stvárnila povrazochodkyňu Annu.

Jana Preissová ako 19-ročná.
Zobraziť galériu (10)
Jana Preissová ako 19-ročná.

 

Viac o téme: Jana Preissová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu