Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krach manželstva americkej speváčky: Po 12-tich rokoch rozvod!

Kendu Isaacs a Mary J. Blige Zobraziť galériu (5)
Kendu Isaacs a Mary J. Blige (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Mary J. Blige sa rozvádza s Kenduom Isaacsom. Štyridsaťpäťročná interpretka podala v utorok 26. júla žiadosť o rozvod po dvanástich rokoch manželstva. Podľa dokumentov, ktoré získal portál TMZ, sú dôvodom rozvodu neprekonateľné rozdiely. Hudobníčka zároveň požiadala, aby od nej Isaacs nedostával alimenty.

Magazínu Us Weekly informáciu potvrdil aj zástupca Blige. “Je pravda, že podala žiadosť o rozvod. Veci podľa nej niekedy nevyjdú tak, ako by sme chceli, ale je tu boží plán a všetko má svoj dôvod,” uviedol a dodal, že speváčka bude pokračovať v práci na svojom albume. Ten by mal vyjsť ešte tento rok a po ňom by malo nasledovať aj svetové turné. 

Blige a Isaacs sa zosobášili v roku 2003. Z manželstva nemajú žiadnych spoločných potomkov. Hudobníčka svojmu partnerovi pomáhala vychovávať jeho tri deti z predošlého vzťahu. 

Mary J. Blige na hudobnej scéne debutovala v roku 1992 albumom What's the 411?, nasledovali My Life (1994), Share My World (1997), Mary (1999), No More Drama (2001), Love & Life (2003), The Breakthrough (2005), Growing Pains (2007), Stronger With Each Tear (2009), My Life II...The Journey Continues (2011), A Mary Christmas (2013) a v novembri 2014 uviedla na trh zatiaľ poslednú štúdiovku s názvom The London Sessions. Na konte má deväť cien Grammy, získala tiež štyri American Music Awards, desať Billboard Music Awards alebo dve World Music Awards. 

Viac o téme: Mary J. BligeKendu Isaacs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu