Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Táto hviezda bola tehotná? Kde? Kedy? Po pôrode ani stopy!

Chrissy Teigen je krásna žena. Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen je krásna žena. (Zdroj: Instagram)

SAINT TROPEZ - Tehotenstvo sa na jej tele nijako nepodpísalo! Nebyť krásnej dcérky Luny, človek by pri pohľade na modelku Chrissy Teigen (30) neveril, že bola donedávna tehotná. Len tri mesiace po pôrode sa totiž kráska pýši skvelou postavičkou a jej fotky v plavkách sú toho dôkazom. Čuduje sa niekto, že je spevák John Legend (37) do nej stále tak bláznivo zamilovaný?!

Skladba All of Me od Johna Legenda je dobre známa každej romantickej duši. Spevák ju naspieval svojej láske, modelke Chrissy Teigen. Dvojica si povedala svoje "áno" v roku 2013 pri Comskom jazere v Taliansku. V uplynulých dňoch sa prominentná rodinka na toto miesto vrátila, aby ho ukázala aj svojej trojmesačnej dcérke Lune. 

„Tu sa to všetko začalo. Prvýkrát sme sem prišli v roku 2007. Lodný sprievodca nás zobral na jedno čarovné miesto na jazere a povedal nám, aby sme si niečo želali. Ja som žiadala, aby sa tento muž stal mojím manželom a aby som s ním mala deti. Myslím si, že John chcel perfektné cacio e pepe (špagety so syrom a korením). Obe sa splnilo a tak sme opäť tu,” pripísala k fotke z romantického miesta modelka. 

Sympatická rodinka plánuje v Európe stráviť zhruba mesiac. Zavítali aj do Saint Tropez, odkiaľ Chrissy poslala fanúšikom pozdrav v plavkách. V nich vyzerá perfektne a človeku sa nechce veriť, že donedávna bola ešte tehotná. 

Chrissy Teigen vyzerá v plavkách fantasticky.
Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen vyzerá v plavkách fantasticky.  (Zdroj: Instagram)

Chrissy Teigen sa po nedávnom pôrode vrátila späť do formy.
Zobraziť galériu (9)
Chrissy Teigen sa po nedávnom pôrode vrátila späť do formy.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu