Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prázdniny á la panička: Pery dala napichať aj dcére, obe vyzerajú ako kačice!

Kim Zolciak a jej dcéra Brielle si počas prázdnin dopriali troška kyseliny hyalurónovej. Zobraziť galériu (9)
Kim Zolciak a jej dcéra Brielle si počas prázdnin dopriali troška kyseliny hyalurónovej. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Špúlili ich ako o dušu! Kim Zolciak (38) je šesťnásobnou mamičkou a hviezdou reality šou Skutočné paničky z Atlanty. Nečudo, že je stredobodom pozornosti, kdekoľvek sa objaví. V týchto dňoch však narobila rozruch na letisku aj vďaka neprirodzene veľkým "kačacím" perám. Tie si spoločne s 18-ročnou dcérou niesli ako "suvenír" zo svojho pobytu v meste anjelov.

Malé pery sú smŕŕŕť! Kim Zolciak sa prezentuje ako vzorná mamička. Fotky jej rozkošných ratolestí nájdete aj na jej profiloch na sociálnych sieťach. Tam sa však blondínka pýši aj svojou postavičkou a na väčšine fotiek špúli do objektívu svoje napichané pery. 

Kim si očividne pravidelne dáva vpichovať do pier kyselinu hyalurónovú. Podľahla tomu aj jej najstaršia dcéra Brielle, ktorá vyzerá ako mamin klon. Fešandy strávili uplynulé dni na výlete v Los Angeles. Spoločnosť im robili blondínkin manžel Kroy a jej ďalšia dcéra Ariana. 

Bulvárnych fotografov ale najviac zaujali Kim a Brielle. Obe totiž vyzerali ako také kačice. Je dosť pravdepodobné, že ich pery podstúpili "údržbu" práve počas výletu v Los Angeles. 

Kim Zolciak a jej dcéra Brielle sa už dlhšie pýšia plnými perami, ktoré si dávajú pravidelne napichať.
Zobraziť galériu (9)
Kim Zolciak a jej dcéra Brielle sa už dlhšie pýšia plnými perami, ktoré si dávajú pravidelne napichať.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim ZolciakBrielle Zolciak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu