Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sia sa premení na animovanú postavičku: Jej hlas si budete môcť vychutnať v tejto snímke

Sia Furler Zobraziť galériu (5)
Sia Furler (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Austrálska speváčka a skladateľka Sia prepožičia hlas jednej z postáv v pripravovanej animovanej snímke My Little Pony: The Movie. Tvorcovia filmu, ktorý prenesie obľúbené hračkárske poníky na strieborné plátno, oznámili, že 40-ročná interpretka nahovorí jednu z hlavných postáv, popovú hviezdu Songbird Serenade. Zároveň pre snímku zloží dve skladby.

Scenár filmu píšu Rita Hsiao a Meghan McCarthy. O réžiu titulu sa postará Jayson Thiessen. Okrem Sie budú diváci a diváčky vo filme počuť aj herečky Uzo Aduba, Emily Blunt, Kristin Chenoweth a hercov Tayea Diggsa, Michaela Peňu či Lieva Schriebera. Snímka sa má dostať do amerických kín 6. októbra 2017. 

Sia Kate Isobelle Furler debutovala v roku 1997 albumom OnlySee, po ktorom nasledovali nahrávky Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010), 1000 Forms Of Fear (2014) a najnovší This Is Acting (2016). Speváčka často spolupracuje aj s inými interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s rapperom Flo Ridom zas na piesni Wild Ones. Pomáhala napísať niekoľko skladieb pre Christinu Aguileru alebo zložiť hit Diamonds speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom. 

Viac o téme: Sia FurlerMy Little Pony: The Movie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu