Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Populárna Rihanna má namierené do televízie: Speváčka si zahrá v tomto seriáli

Rihanna Zobraziť galériu (6)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Barbadoská speváčka Rihanna si zahrá v piatej sezóne seriálu Batesov motel (2013). Dvadsaťosemročná interpretka sa v sérii, ktorej príbeh sa odohráva pred udalosťami z filmu Psycho (1960), predstaví v úlohe Marion Crane. Tú v spomínanej legendárnej snímke Alfreda Hitchcocka stvárnila Janet Leigh.

Účasť speváčky na projekte oznámili tvorcovia na festivale Comic-Con v San Diegu. “Chceli sme túto ikonickú rolu dať súčasnej hviezde a zobraziť ju novým významným a vzrušujúcim spôsobom. Počuli sme tiež, že Rihanna je fanúšik našej šou a my sme boli jej veľkí fanúšikovia, čiže to bol perfektný stret kreativity a osudu,” uviedli vo vyhlásení výkonní producenti titulu Carlton Cuse a Kerry Ehrin. Piata sezóna seriálu, ktorá bude zároveň posledná, sa dostane na americké televízne obrazovky v roku 2017. 

Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa ako 16-ročná presťahovala z rodného Barbadosu do USA. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími siedmimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012). Tento úspech sa jej podarilo zopakovať aj s novinkou Anti (2016). K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella (feat. Jay Z), Don't Stop The Music, Take A Bow, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name? (feat. Drake), S&M, Where Have You Been, Diamonds, Stay (feat. Mikky Ekko) a We Found Love (feat. Calvin Harris). Je držiteľkou ôsmich cien Grammy, deviatich American Music Awards vrátane Icon Award, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Bojová loď (2012), To je koniec! (2013) a Annie (2014). 

Viac o téme: RihannaBatesov motel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu