Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Seriálová hviezda napchala XXL vnady do korzetu: Wau, tá je sexi!

Sofia Vergara Zobraziť galériu (8)
Sofia Vergara (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Skrotila ich! Herečka Sofia Vergara (44) patrí k ženám, ku ktorým bola príroda ozaj štedrá. Okrem šarmu jej nadelila aj bujné vnady, o ktorých môžu mnohé iné len snívať. A hoci na krivky kolumbijskej sexice má právo výhradne jej manžel Joe Manganiello (39), pokochať sa nimi môže ktokoľvek. Aj vy!

Nič neukázala, a predsa provokovala! Pohľad na pekné ženské telo poteší nejedného chlapa. Toho je si vedomá nejedna šoubiznisova hviezdička, ktorá nemá problém zverejniť na webe provokatívne fotky. 

Menej je však v niektorých prípadoch viac. A rafinované odhalenie, či rajcovná spodná bielizeň vedia poštekliť mužskú fantáziu dvojnásobne. Toho si je zrejme vedomá i herečka Sofia Vergara. Kráska, ktorá bola za účinkovanie v seriáli Moderná rodina viackrát nominovaná na Zlatý glóbus, totiž zverejnila na instagrame poriadne provokatívnu fotku.  

„Wau, tvoj manžel je najšťastnejším mužom na svete. Krása,” napísal pod fotku jeden z herečkiných obdivovateľov. A pochvalami nešetrili ani ostatní. Aj podľa vás je Sofia sexi?

Sofia Vergara potešila fanúšikov fotkou, na ktorej pózuje v rajcovnej spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (8)
Sofia Vergara potešila fanúšikov fotkou, na ktorej pózuje v rajcovnej spodnej bielizni.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sofia VergaraModerná rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu