Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Blonďavá pohroma v »nano« bikinách: Bradavka na úteku a tam dole...

Angelique Morgan alias Frenchy v extrémne úsporných bikinách. Zobraziť galériu (5)
Angelique Morgan alias Frenchy v extrémne úsporných bikinách. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Strašné zúfalstvo! Aj toto človeku napadne, keď zbadá Angelique Morgan (40), známu aj pod prezývkou Frenchy. Silikónová kreatúra účinkovala vo viacerých reality šou a o kúsok pozornosti žobroní ako sa len dá. Najnovšie behala po pláži v bikinách, ktoré tvorili len šnúrky a pár milmetrov látky. Úprimne, zbytočne si ich obliekala.

Za Angelique Morgan sa muži aj ženy musia otočiť. Nie však pre to, že by bola krásna a sexi. Takúto opachu totiž človek často nevidí. Blondínka zo seba istého času chcela spraviť dokonalú Barbie. So zákrokmi a plastikami to ale dosť prehnala. A výsledok nie je očarujúci, skôr odstrašujúci. 

To však hviezdičke viacerých reality šou nebráni v tom, aby sa prezentovala ako sexi cicuška a pobehovala po verejnosti takmer nahá. Fotografom na pláži v Malibu naposledy pózovala v bikinách, na ktorých výrobu bolo spotrebvaných len pár milimetrov látky. Malinké trojuholníky ledva zakryli bradavky a rozkrok.   

Frenchy sa však pózovanie bez toho, aby intímne partie "nechtiach" ukázala ani nepočíta. Pred objektívom sa otŕčala a vykrúcala dovtedy, kým si jej bradavka nevybehla na vzduch... 

Preplastikovaná Frenchy sa cíti ako sexica. Je podľa vás atraktívna?!
Zobraziť galériu (5)
Preplastikovaná Frenchy sa cíti ako sexica. Je podľa vás atraktívna?!  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Angelique MorganFrenchy Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu