Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Michael Douglas má doma túto nádheru: Zatienila aj jeho slávnu ženu!

Michael Douglas Zobraziť galériu (6)
Michael Douglas (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Bude z nej krásavica! Kdekoľvek sa Michael Douglas (71) objaví, jeho manželka Catherine Zeta-Jones (46) mu je tou najkrajšou ozdobou. S pribúdajúcimi rokmi však známej herečke rastie poriadna konkurencia. A to priamo pod nosom! Keď sa v týchto dňoch objavila na letisku v spoločnosti dcéry Carys (13), či chcela alebo nie, musela sa s ňou o obdivné pohľady podeliť.

O tej ešte budeme veľa počuť! Reč je o dcére Michaela Douglasa a Catherine Zeta-Jones. Carys oslávila tento rok 13. narodeniny a z malého dievčatka sa pomaličky stáva fešná tínedžerka. Brunetka mala po kom zdediť krásu, veď jej mamina patrila svojho času medzi najatraktívnejšie herečky. 

Douglasove lásky sa v týchto dňoch objavili na známom newyorkskom letisku, kde ich nafotili paparazzi. Catherine bola zahalená od hlavy po päty, no aj s okuliarmi na tvári a klobúkom na hlave ju musel spoznať každý. 

Nemenej pozornosti, ba možno aj viac, pútala slečinka, ktorá robila známej herečke spoločnosť. Carys zvolila športové nohavice a krátke tričko, ktoré jej odhaľovalo pupok. Hnedé vlnité vlasy mala rozpustené a jej prirodzene pekná tvár je dôkazom toho, že sa slávnym rodičom ozaj vydarila. 

Catherine Zeta-Jones už nie je jedinou krásavicou v rodine. Z jej dcérky Carys rastie krásavica.
Zobraziť galériu (6)
Catherine Zeta-Jones už nie je jedinou krásavicou v rodine. Z jej dcérky Carys rastie krásavica.  (Zdroj: profimedia.sk)

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas môžu byť na svoje ratolesti hrdí.
Zobraziť galériu (6)
Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas môžu byť na svoje ratolesti hrdí.

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesMichael DouglasCarys Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu