Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Kolaps americkej hviezdy na koncerte: Okamžitý prevoz do nemocnice!

Joe Perry Zobraziť galériu (6)
Joe Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Amerického gitaristu Joea Perryho, známeho predovšetkým ako člena rockovej kapely Aerosmith, museli v nedeľu večer hospitalizovať po tom, ako skolaboval počas koncertu. Stalo sa tak vo Ford Amphitheater v newyorskom Brooklyne, kde mal Perry vystúpiť s formáciou Hollywood Vampires, v ktorej spolu s ním pôsobia aj Alice Cooper a Johnny Depp.

Podľa viacerých fanúšikov vyzeral 65-ročný Perry už pred koncertom veľmi zle. Keď začali Hollywood Vampires hrať, Perry sedel na plošine s bicími, kde hral na gitare, no krátko na to vstal a odišiel do zákulisia, kde stratil vedomie.

Priamo na mieste ho oživili a previezli do Coney Island Hospital, odkiaľ ho potom presunuli do Columbia Presbyterian Hospital. Hollywood Vampires aj napriek Perryho absencii koncert odohrali, pričom Cooper fanúšikom povedal, že Perry sa cítil veľmi zle, a preto s nimi dnes nemôže hrať. Po koncerte na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter napísal, že Perry je v stabilizovanom stave. To isté pre magazín Rolling Stone uviedol aj hovorca kapely. 

Anthony Joseph "Joe" Perry je jedným zo zakladajúcich členov spomínanej kapely Aerosmith, ktorá vznikla v roku 1970 v Bostone. V súčasnosti majú na konte pätnásť albumov, pričom tým zatiaľ posledným je Music From Another Dimension! (2012). Okrem toho pôsobí aj vo formáciách The Joe Perry Project a Hollywood Vampires a tiež ako sólový interpret. 

Viac o téme: AerosmithJoe Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu