Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa herečka zaskočila fanúšikov: Čože? To je sila!

Reese Witherspoon Zobraziť galériu (8)
Reese Witherspoon (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Neuveriteľné! Nie je žiadnym tajomstvom, že Reese Witherspoon (40) má doma svoju menšiu kópiu. Jej dcéra Ava (16) slávnej mame akoby z oka vypadla. Je ale prekvapivé, že hoci blondínky od seba delí 24 rokov vyzerajú skôr ako sestry, než matka a dcéra. Ich spoločná fotka to len dokazuje.

Akoby zastavila čas! Reese Witherspoon patrí k ženám, ktoré si z pribúdajúcich rokov nemusia robiť zbytočné vrásky. Hoci tento rok oslávila 40. narodeniny, stále vyzerá ako tínedžerka. Okrem útlej postavy jej k tomu dopomáha aj chutná tvárička bez vrások, ktorej svedčí prirodzenosť. 

Herečka známa napríklad z filmov Pravá blondínka, či Veľmi nebezpečné známosti sa v uplynulých dňoch pochválila na instagrame fotkou s dcérou Avou. Nielen fanúšikovia vedia, že mladá slečna je rovnako ako jej mama prirodzene krásna. Zarážajúce však je, že Reese po jej boku vyzerá skôr ako staršia sestra.

Nečudo, že priaznivci zahrnuli blondínku komplimentami. „Je bežné, že sa deti podobajú na svojich rodičov, ale vy dve... To je neskutočné. A Reese ty si stále ako školáčka. Krása!” znie jeden z mnohých ospevných príspevkov. 

Reese Witherspoon vyzerá vedľa svojej dcérky ako jej staršia sestra.
Zobraziť galériu (8)
Reese Witherspoon vyzerá vedľa svojej dcérky ako jej staršia sestra.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Reese Witherspoon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu