Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Demi Moore má po pätdesiatke, no stále je to poriadna kosť: Čaká ju obrovská výzva!

Demi Moore Zobraziť galériu (6)
Demi Moore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Demi Moore sa predstaví v pripravovanej indicko-americkej dráme s názvom Love Sonia, v ktorej stvárni sociálnu pracovníčku Selmu. Okrem 53-ročnej rodáčky z Idaha sa k hereckému obsadeniu pridal aj Mark Duplass.

Novinka filmára Tabreza Nooraniho, pre ktorého pôjde o celovečerný režisérsky debut, je inšpirovaná skutočnými udalosťami a prerozpráva príbeh Sonie v podaní Mrunal Thakur. Sonia je mladé indické dievča z vidieka, ktoré sa stane obeťou obchodu s bielym mäsom.

Film bude sledovať jej cestu z Indie cez Hongkong až do Los Angeles, pričom dialógy budú v hindčine, čínštine a angličtine. V snímke sa objavia aj Freida Pinto, Manoj Bajpai, Richa Chadda, Anupam Kher, Adil Hussain či Rajkummar Rao. Nakrúcať začali už v apríli v indickom Mumbaji, odkiaľ sa presunuli do Hongkongu a Los Angeles. Americká premiéra je naplánovaná na 3. marca 2017. 

Demi Moore si zahrala vo filmoch ako Duch (1990), ktorý jej v roku 1991 vyniesol nomináciu na Zlatý glóbus, ďalej Zopár správnych chlapov (1992), Neslušný návrh (1993), Škandalózne odhalenie (1994), Šarlátové písmeno (1995), Teraz a potom (1995), Striptíz (1996), G.I. Jane (1997), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003), Krádež diamantov (2007), Mr. Brooks (2007) či Margin Call (2011). Druhú nomináciu na Zlatý glóbus si na konto pripísala v roku 1997 vďaka jednej z hlavných úloh v televíznom filme Keby steny mohli hovoriť (1996), ktorý jej ako jednej z producentiek a producentov vyniesol aj nomináciu na Primetime Emmy v kategórii Najlepší televízny film. 

Viac o téme: Demi MooreTabrez Noorani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu