Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spevák, ktorý zbil Rihannu čelí žalobe: Za streľbu v nočnom klube!

Chris Brown Zobraziť galériu (5)
Chris Brown (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zakladateľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Suge Knight podal žalobu na speváka Chrisa Browna v súvislosti so streľbou, ku ktorej došlo v auguste 2014 v jednom z nočných klubov v kalifornskom West Hollywoode.

Na párty, ktorú organizovali Brown a speváčka Pia Mia, vtedy neznámy páchateľ sedem ráz postrelil 51-ročného Knighta do brucha, hrudníka a ľavého predlaktia. Následne ho museli previezť do nemocnice, kde podstúpil operáciu. V žalobe, ktorú podal v pondelok na losangeleskom vyššom súde, tvrdí, že Brown, Pia Mia a majitelia klubu 1OAK zanedbali na párty bezpečnosť, keďže návštevníkov klubu neprehľadávali, či u seba nemajú zbrane. Knight teraz žiada bližšie nešpecifikované odškodné za výdavky spojené so zdravotnou starostlivosťou, ktorú si vyžiadali jeho poranenia. 

Marion Hugh "Suge" Knight Jr., ktorý bol spoluzakladateľom už neexistujúceho vydavateľstva Death Row Records, má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, údajne bol pod vplyvom extázy a opiátov.

V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, pričom v aute mu našli aj marihuanu. V súčasnosti je opäť vo väzbe, pričom čelí dvom obžalobám - jednej v súvislosti s vraždou svojho kamaráta Terryho Cartera, pokusom o vraždu a útekom z miesta činu, ktorých sa dopustil vlani 29. januára, a druhej týkajúcej sa incidentu z 5. septembra 2014, keď spolu s komikom Kattom Williamsom vzali nemenovanej reportérke fotoaparát a vyhrážali sa jej. Knight v oboch prípadoch poprel svoju vinu. Proces v prvom prípade sa začne 1. augusta, pričom Knightovi hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie. 

Viac o téme: ŽalobaChris Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu