Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Spevák z Jonas Brothers oznámil svetu sladkú novinku: Aha, čo očakávajú s manželkou!

Kevin Jonas s manželkou Danielle Zobraziť galériu (5)
Kevin Jonas s manželkou Danielle (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký spevák a herec Kevin Jonas a jeho manželka Danielle budú mať druhé dievčatko. Dvadsaťosemročný interpret to prezradil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu ich dvojročnej dcéry Aleny Rose ako drží ružový balónik s nápisom dievčatko.

"Budeme mať dievča," napísal rodák z Teanecku v New Jersey k fotke. O radostnú novinu sa podelila aj jeho manželka, ktorá na Instagrame zverejnila video z oslavy, počas ktorej sa to dozvedela ich rodina. Dvojici, ktorá sa zosobášila v roku 2009, by sa malo dieťatko narodiť v zime.

Kevin Jonas sa preslávil ako člen súrodeneckej formácie Jonas Brothers, ktorá v roku 2013 oznámila koniec činnosti. Spolu s bratmi Joeom a Nickom nahrali štyri štúdiové albumy - It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). Zahral si napríklad vo filmoch Camp Rock (2008), Camp Rock 2 (2010) alebo v seriáli Jonas (2009 - 2010). Spolu s manželkou účinkovali v projekte Married to Jonas (2012 - 2013). 

Viac o téme: DieťaKevin JonasDanielle Jonas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu