Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dojemný čin hviezdneho Jon Bon Joviho: Pozrite, čo urobil!

Jon Bon Jovi Zobraziť galériu (5)
Jon Bon Jovi

LOS ANGELES - Americký hudobník a herec Jon Bon Jovi potešil v sobotu svoju chorú fanúšičku Carol Cesario, ktorá bojuje s rakovinou pľúc vo štvrtom štádiu. Päťdesiatštyriročný interpret sa s ňou stretol počas večere v jeho reštaurácii JBJ Soul Kitchen v meste Toms River v New Jersey, kam ju s jej rodinou pozval. Zareagoval tak na prosbu jej dcéry Rosie Skripkunis, ktorá sa ho prostredníctvom sociálnych sietí spýtala, či by sa nestretol s jej matkou.

Cesario, ktorá sa s frontmanom rockovej skupiny Bon Jovi chcela vždy stretnúť, o jeho prítomnosti v reštaurácii netušila, a keď prišiel za ňou, od prekvapenia vykríkla. Jej dcéra zverejnila video a fotografie zo stretnutia prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Dnes sa mojej mame splnil sen. Po 30 rokoch obdivovania Jona Bon Joviho sa s ním konečne stretla. Pozval našu rodinu na večeru do jeho reštaurácie a prekvapil ju. Strávil s nami takmer dve hodiny," napísala. Hudobník fanúšičke daroval podpísanú gitaru a knihu, pričom jej tiež zaspieval ukážky z pripravovaného This House is Not For Sale, ktorý so svojou formáciou plánuje uviesť na trh na jeseň. 

Jon Bon Jovi je lídrom skupiny Bon Jovi, ktorá vznikla v roku 1983 v New Jersey. Vydal s ňou napríklad albumy Bon Jovi (1984), Slippery When Wet (1986), Crush (2000), Bounce (2002), Have A Nice Day (2005) alebo Lost Highway (2007). Ako sólista má na konte albumy Blaze of Glory (1990) a Destination Anywhere (1997). Účinkoval vo filmoch Neobzeraj sa späť (1998), Ponorka U-571 (2000), Pošli to ďalej (2000) alebo v seriáli Ally McBealová (1997 - 2002). 

Viac o téme: Jon Bon Jovi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu