Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávny 50 Cent v rukách polície: Neuveríte, za čo ho zatkli!

50 Cent Zobraziť galériu (6)
50 Cent (Zdroj: SITA)

BASSETERRE - Amerického rappera 50 Centa zatkli v sobotu večer na karibskom ostrove Svätý Krištof. Dôvodom bolo, že počas svojho koncertu použil nadávku, a to aj napriek tomu, že ho vopred varovali, aby to nerobil, pretože v štáte Svätý Krištof a Nevis je používanie vulgarizmov na verejnosti zakázané.

Štyridsaťročného rodáka z New Yorku preto po skončení vystúpenia zatkli a predviedli na policajnú stanicu. Jeho hovorca v nedeľu informoval, že 50 Centa po zaplatení pokuty prepustili na slobodu a rapper krátko na to odletel späť do USA.

50 Cent, vlastným menom Curtis James Jackson III., pôsobí na hudobnej scéne od roku 1997. Jeho prvým albumom mal byť Power Of The Dollar. Po jeho dokončení sa však rapper stal terčom streľby, pre ktorú s ním predstavitelia Columbia Records zrušili zmluvu a nahrávka nikdy oficiálne nevyšla. V roku 2002 vydal kompiláciu Guess Who's Back?, ktorá obsahovala aj niektoré skladby z nevydaného debutu. Kompilácia sa dostala do rúk Eminema, vďaka ktorému získal 50 Cent zmluvu s Interscope Records. V roku 2003 vydal svoj oficiálny debut Get Rich Or Die Tryin', ktorý mu zabezpečil celosvetovú popularitu. Nasledovali albumy The Massacre (2005), Curtis (2007), Before I Self Destruct (2009) a Animal Ambition (2014). Je tiež členom skupiny G-Unit, s ktorou vydal zatiaľ dva albumy. Venuje sa aj herectvu, predstavil sa napríklad v čiastočne autobiografickom filme Zbohatni alebo zdochni (2005) či snímkach Oprávnené vraždy (2008), Policajná mafia (2012) alebo Frajeri vo Vegas (2013). 

Viac o téme: 50 Cent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu