Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Divoká noc hviezdnej Mariah Carey: Výzor ako prostitútka a... Ešte mala aj vypité?!

Mariah Carey sa poriadne odviazala. Zobraziť galériu (5)
Mariah Carey sa poriadne odviazala. (Zdroj: Profimedia)

LAS VEGAS - To musel byť poriadny žúr! Hviezdna speváčka Mariah Carey (46) si cez víkend vyrazila do Las Vegas a fotky svedčia o tom, že si to tam aj patrične užila. No jej prítomnosť si určite vychutnali aj ostatní návštevníci. Blondínka totiž do podniku dorazila v poriadne odvážnom outfite, vďaka ktorému pôsobila doslova ako prostitútka. A navyše s pohárikom v kombinácii so zvláštnymi grimasami vyzerala, že čo-to aj popila.

Hoci Mariah Carey už dávno nemá 20, stále patrí k ženám, ktoré si rady vyhodia z kopýtka. Dôkazom je aj žúr v Las Vegas, ktorého sa blondínka pred pár dňami zúčastnila. Fotky z akcie totiž svedčia o tom, že hviezdna speváčka sa v spoločnosti poriadne odviazala. 

Prvým šokom pre prítomných hostí bol outfit známej divy. Do klubu totiž dorazila v takom odvážnom modeli, že na prvý pohľad pôsobila doslova ako prostitútka. Veď na sebe mala len priesvitný korzet, ktorý odhalil takmer celé jej prsia, a namiesto nohavíc si obliekla len nohavičky. Holé nohy potom už len zahalila do sieťovaných pančúch s podväzkami. 

No to zďaleka nebolo jediné, čím speváčka pútala pozornosť. Zabávala sa totiž poriadne hlasno a v ruke po celý čas držala pohárik s alkoholom. V kombinácii s grimasami, ktoré strúhala, to teda vyzeralo tak, že plavovláska má už aj čo-to vypité. 

Mariah Carey dorazila na akciu v korzete a v sieťovaných pančuchách s podväzkami - na prvý pohľad pôsobila ako prostitútka.
Zobraziť galériu (5)
Mariah Carey dorazila na akciu v korzete a v sieťovaných pančuchách s podväzkami - na prvý pohľad pôsobila ako prostitútka.  (Zdroj: Profimedia)

Mariah Carey sa počas večera dobre zabávala. S pohárikom v ruke pôsobila, že má už čo-to aj vypité.
Zobraziť galériu (5)
Mariah Carey sa počas večera dobre zabávala. S pohárikom v ruke pôsobila, že má už čo-to aj vypité.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu