Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdna Sophia Loren vyzerá aj na staré kolená BRUTÁLNE: FOTO ako dôkaz!

Sophia Loren Zobraziť galériu (7)
Sophia Loren (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Stále rovnako očarujúca! Sophia Loren (81) právom patrí medzi najzvodnejšie dámy všetkých čias. Hoci má talianská herečka na krku už osem krížikov, svojím šarmom a eleganciou hravo strčí do vrecka aj oveľa mladšie kolegyne. Keď sa objavila na červenom koberci Moskovského filmového festivalu, viacerí na ňu opäť raz nechápavo zízali. Nestarnúca diva totiž znovu vyzerala fantasticky!

Červená hriva, bezchybný mejkap a odhanelé ramená! Talianská diva Sophia Loren si aj v zrelom veku potrpí na tom, aby ju na červenom koberci nikto neprehliadol. V týchto dňoch poctila svojou prítomnosťou 38. ročník fimového festivalu v Moskve. Pri tej príležitosti sa nahodila do elegantných šiat a rozdávala úsmevy na všetky strany. 

Sophia oslávi tento rok už 82. narodeniny, no pri pohľade na ňu tomu mnohí ani nechcú veriť. Vyzerám vraj veľmi dobre a fantasticky. Pripadá mi to smiešne, ale všetci okolo mňa to hovoria. Naozaj! Niekedy im neverím, ale znejú ozaj presvedčivo,” poznamenala v nedávnom rozhovore šarmantná Talianka.  

Komplimenty podľa vlastných slov stále dostáva. A to veľmi rada. „Krása nie je o tom, aby bol človek dokonalý. Je to niečo, čo vychádza z vášho vnútra. Ja sa cítim celkom výnimočne, hoci som nikdy nebola krásna ako bábika,” dodala "skromne" herečka. 

Viac o téme: Sophia Loren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu