Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúca informácia zo sveta hudby: Sinéad O'Connor chcela spáchať samovraždu?!

Sinéad O'Connor Zobraziť galériu (5)
Sinéad O'Connor (Zdroj: SITA)

CHICAGO - Polícia v Chicagu hľadá írsku speváčku Sinéad O'Connor, po tom ako sa údajne vyhrážala zabitím. Americké úrady na jej možný pokus o samovraždu upozornili zástupcovia polície z írskeho Dublinu, ktorým volali členovia hudobníčkinej rodiny.

Štyridsaťdeväťročná interpretka im podľa nahrávky, ktorú získal portál TMZ, povedala, že v Chicagu plánuje skočiť z mosta. Po speváčke nie je vyhlásené aktívne pátranie, príslušníci miestnej polície sa však majú mať na pozore.

Rodáčku z írskeho Glenageary americká polícia hľadala aj minulý mesiac, keď sa nevrátila z vychádzky na bicykli. Neskôr ju našli v jednom z miestnych hotelov vo Willmette na predmestí Chicaga. Hudobníčka mala v ostatných rokoch viaceré psychické problémy, o ktorých verejne hovorila. Diagnostikovali jej bipolárnu poruchu a trpela napríklad aj posttraumatickou stresovou poruchou, depresiami a mala tiež samovražedné sklony. 

Ako sa napokon ukázalo, speváčka je v poriadku. Štyridsaťdeväťročná interpretka, sa ozvala na sociálnej sieti Facebook, na ktorej sa vyjadrila k výsledkom referenda o zotrvaní Veľkej Británie v Európskej únii a zároveň napísala, že správy o jej plánovanom skoku z mosta sú len klebety. „To, že som skočila z mosta je hlúposť. Na to som príliš šťastná,“ uviedla.

Sinéad Marie Bernadette O'Connor zaujala verejnosť už počas 80. rokov minulého storočia, a to vďaka debutovému albumu The Lion And The Cobra (1987). Celosvetovú slávu jej však priniesla v roku 1990 pieseň Nothing Compares 2 U. Tá bola súčasťou jej druhej štúdiovky I Do Not Want What I Haven't Got (1990), na ktorú postupne nadviazala nahrávkami Am I Not Your Girl? (1992), Universal Mother (1994), Faith And Courage (2000), Sean-Nós Nua (2002), Throw Down Your Arms (2005), Theology (2007), How About I Be Me (And You Be You)? (2012) a I'm Not Bossy, I'm The Boss (2014). 

 

Viac o téme: Sinéad O'Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu