Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dcéra Michaela Jacksona BOLA krásna. Dnes? Celá potetovaná a ako vypelichané kurča!

Paris Jackson bola kedysi takáto krásna. Zobraziť galériu (10)
Paris Jackson bola kedysi takáto krásna. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prečo? Túto otázku si pri pohľade na aktuálny imidž Paris Jackson (18) kladú mnohí. Dcéra legendárneho speváka Michaela Jacksona († 50) sa už dávnejšie dala ostrihať nakrátko a zdá sa, že "vrabčí" účes si obľúbila. Pozornosť však niekdajšia kráska púta aj tetovaniami, ktorých je na jej tele stále viac.

Škoda jej! Paris Jackson má prenikavé modré oči, ktoré musia zaujať každého. V kombinácii s peknou tváričkou a dlhými vlasmi tvorili ešte donedávna naozaj vydarený celok. Na topkách sme vás už informovali, že dcéra Kráľa popu sa rozhodla radikálne zmeniť svoj imidž. 


Jacksonova krásna dcéra radikálne zmenila imidž: Pozrite, ako teraz vyzerá!


Strapaté, občas tyrkysové a modré vlasy, nie sú to jediné, vďaka čomu táto osemnástka vytŕča z davu. Za zmienku rozhodne stoja aj tetovania, ktorých má Paris stále viac. „Táto téma bude asi vždy kontroverzná. Niektorí ich majú radi, iní nenávidia. Ja veľmi oceňujem umenie. Zvlášť, keď to má pre mňa nejaký význam,” povedala na margo toho dcéra nebohého Michaela Jacksona. 

Ako sama tvrdí, pri pohľade na svoje ruky už nevidí temnú minulosť, či jazvy, ktoré jej pripomínajú časy, keď sa sebapoškodzovala. „Keď sa dnes pozriem do zrkadla, je tam bojovník. A bojovnosť si zachovám a budem podporovať aj ostatných, aby boli silní,” dodala Paris, ktorej však jemnosť a dievčenskosť svedčala oveľa viac. Čo vy na to?

Paris Jackson aktuálne vyzerá ako vypelichané kurča. Jej telo zdobí viacero tetovaní.
Zobraziť galériu (10)
Paris Jackson aktuálne vyzerá ako vypelichané kurča. Jej telo zdobí viacero tetovaní.  (Zdroj: Instagram)

Paris Jackson s krátkymi vlasmi hravo zaskočí aj za chlapa. Kamarátke robila garde na plese.
Zobraziť galériu (10)
Paris Jackson s krátkymi vlasmi hravo zaskočí aj za chlapa. Kamarátke robila garde na plese.  (Zdroj: Instagram)

Paris Jackson zverejnila na instagrame aj fotku svojho najstaršieho brata Princa Michaela Jacksona I. (vľavo). Ten sa v poslednom čase akosi vypapal.
Zobraziť galériu (10)
Paris Jackson zverejnila na instagrame aj fotku svojho najstaršieho brata Princa Michaela Jacksona I. (vľavo). Ten sa v poslednom čase akosi vypapal.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Michael JacksonParis Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu