Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mama slávna sexbomba, aj synáčik sa už vyzlieka!

Brandon Lee sa zrejme rozhodol ísť v šľapajách slávnej mamy Pamely Anderson. Zobraziť galériu (8)
Brandon Lee sa zrejme rozhodol ísť v šľapajách slávnej mamy Pamely Anderson.

LOS ANGELES - V maminých šľapajách! Časy, keď Pamela Anderson (48) pretŕčala svoje nahé telo na stránkach rôznych magazínov, patria skôr k minulosti. Raz za čas síce prekvapí odvážnymi fotkami, no v súčasnosti je tak vysoká koncentrácia sexbômb, že serialová záchranárka by si s vyzliekaním mohla dať už aj pokoj. Navyše, o slovo sa hlásia jej vydarený synáčikovia. Starší Brandon Lee (20) pózoval pre aktuálne vydanie časopisu Paper Magazine a výsledok nie je vôbec zlý.

Pamela Anderson má za sebou poriadne pestrú a búrlivú minulosť. Popri zachraňovaní topiacich sa v seriáli Baywatch stihla x-krát pózovať nahá, našla si však tiež čas na budovanie rodiny. Tú istý čas tvorila spoločne s hudobníkom Tommym Lee, ktorému porodila synov Brandona a Dylana. (Ehm, Pamela očividne patrí medzi priaznivcov seriálu Beverly Hills 90210 :) 

Jedna z najznámejších nositeliek červených plaviek oslávi o pár dní už 49. narodeniny. Jej najväčšou radosťou sú práve spomínaní synovia, ktorí sa rozhodli zo statusu celebritného dieťaťa vyťažiť maximum. 


Syn najznámejšej sexbomby sa vyzliekol: Wau, mama musí byť pyšná!


Na topkách sme vás nedávno informovali, že mladší Dylan sa stal tvárou kampane známej značky. V týchto dňoch sa hlási o slovo jeho brat Brandon, ktorý sa doposiaľ zviditeľnil najmä románikom s krásnou herečkou Bellou Thorne. 

Tmavovlasý fešáčik pózoval pre aktuálne vydanie Paper Magazine, kde sa pochválil svalnatými ramenami a odhaleným hrudníkom. Na fotkách mnohým pripomína herca Jamesa Deana, ktorý je vraj jeho veľkým idolom.

Brandon v priloženom rozhovore prezradil, že by sa v šoubiznise celkom rád uchytil. „Vždy ma zaujímal svet filmu a zábavy. V podstate som sa do neho aj narodil. Najskôr som si myslel, že to nie je nič pre mňa a chcem zostať čo najďalej. No čím som starší, tým viac sa mi to páči,” poznamenal 20-ročný fešáčik. Nechajme sa prekvapiť, kam to až dotiahne...

Brandon Lee pózoval pred objektívom s odhalenou hruďou.
Zobraziť galériu (8)
Brandon Lee pózoval pred objektívom s odhalenou hruďou.  (Zdroj: Paper Magazine)

Brandon Lee sa netají tým, že jeho veľkým idolom je James Dean. V sérii fotiek pre Paper Magazine sa na neho aj podobá.
Zobraziť galériu (8)
Brandon Lee sa netají tým, že jeho veľkým idolom je James Dean. V sérii fotiek pre Paper Magazine sa na neho aj podobá.  (Zdroj: Paper Magazine)

Aj Pamela Anderson sa na stránkach Paper Magazine už objavila nahá.
Zobraziť galériu (8)
Aj Pamela Anderson sa na stránkach Paper Magazine už objavila nahá.  (Zdroj: instagram/ Paper Magazine)

Viac o téme: Pamela AndersonTommy Lee JonesBrandon Lee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu