Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Oscarový dedulo (61) na FOTO z posilky: Keď uvidíte, čo skrýva pod šatami... Fúha!

J.K. Simmons Zobraziť galériu (5)
J.K. Simmons (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sánka dole! Hoci herec J.K. Simmons oslávil začiatkom roka 61. narodeniny, stále sa udržiava vo skvelej kondícii. Veľavravným dôkazom je fotografia, ktorú na sociálnej sieti zverejnil umelcov tréner. Nuž, držiteľ Oscara by s prehľadom získal možno aj cenu na súťaži kulturistov. Čo poviete?!

Páni! Herec J.K. Simmons má na hlave plešinu, jeho brada je šedivá, tvár mu zdobia vrásky, no svaly má lepšie ako mnohí jeho mladší kolegovia. Umelec, ktorý má doma Oscara, sa aktuálne pripravuje na nakrúcanie filmu The Justice League. V ňom si zahrá po boku 33-ročného Henryho Cavilla a 43-ročného Bena Afflecka. Sympatický šesťdesiatnik sa však pri nich vôbec nemá za čo hanbiť. Práve naopak. 

Na sociálnych sieťach sa v uplynulých dňoch objavila fotografia z fitnescentra, na ktorej je herec v tričku bez rukávov a pohľad na jeho paže vzbudzuje obdiv. „Pri každom tréningu zabúdam na to, že už má 61 rokov. Tento chlap si zaslúži obrovský rešpekt,” pripísal k záberu tréner, ktorý určite nie je hercovým jediným obdivovateľom. 

    

J.K: Simmons skrýva pod šatami poriadne svalnaté ruky.
Zobraziť galériu (5)
J.K: Simmons skrýva pod šatami poriadne svalnaté ruky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: J.K. Simmons
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu