Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Škandalózne odhalenie o mŕtvom mužovi Céline Dion: Fakt bol toho schopný?!

Céline Dion Zobraziť galériu (4)
Céline Dion

LOS ANGELES - Mal pred ňou tajnosti? Dôvera vo vzťahu je pre mnohých ľudí na prvom mieste. Oddanou a vernou partnerkou bola pre svojho manžela aj známa speváčka Céline Dion (48). Jej muž René Angélil (†73) čelil pred 16 rokmi obvineniu zo znásilnenia, no plavovláska sa postavila na jeho stranu. Až teraz, po jeho smrti, však vyšli najavo nové skutočnosti, ktoré šokovali nielen zronenú umelkyňu.

Céline Dion a René Angélil tvorili harmonickú dvojicu, ktorá prekonávala nielen vekový rozdiel, ale aj manažérov viacročný boj so zákernou rakovinou. Sympatická speváčka sa už v marci minulého roka netajila tým, že je zdravotný stav jej manžela veľmi vážny. Kanaďan naposledy vydýchol začiatkom tohto roka, 2 dni pred svojími narodeninami.


Psychický kolaps obľúbenej speváčky: Rozplakala sa priamo pred kamerami!


Hoci by sa mohlo zdať, že medzi prominentnými manželmi neboli žiadne tajnosti, teraz, pár týždňov po Reného smrti, vyšli najavo pomerne šokujúce informácie, ktoré manažéra ukazujú v nie príliš dobrom svetle. Ako píšu zahraničné médiá, René mal v roku 2000 v jednom z hotelov v Las Vegas napadnúť istú Kórejčanku - Yun Kyeong Sung. Tá tvrdila, že po flirte v kasíne sa jej dostal do izby a znásilnil ju. „Keď sa o tom niekedy dozvie moja žena, tak ťa zabijem,” znelo vraj z úst speváčkinho manžela.     

Céline sa o celom incidente napokon dozvedela. René poskytol verejné vyhlásenie a speváčka verila v jeho nevinu. „Tá žena za mnou prišla s tým, že je fanúšičkou mojej manželky a že je v meste s kamarátkou, ktorá by ma rada spoznala. Hovorila však, že je hendikepovaná, a tak za ňou musíme ísť na izbu. Nepripadalo mi to zvláštne. Keď som zistil, že ma oklamala, odišiel som,” tvrdil vtedy na svoju obranu Angélil. 

Zaujímavé však je, že pár mesiacov na to, René súhlasil s tajnou dohodou. Za svoj morálny prehrešok mal Kórejčanke zaplatiť 2 milióny dolárov a dať jej písomné ospravedlnenie a výsledok testu na HIV. Dve posledné podmienky však manažér nesplnil a stál pred súdom opäť. Yun Kyeong Sung obvinil z toho, že z neho chce vytĺcť peniaze, lebo má dlhy. Spomínaná žena vraj skončila za mrežami kvôli pokusu o podvod. 

Podľa medializovaných informácií Céline o týchto dohodách a pojednávaniach nemala ani tušenia. Dozvedela sa o tom až po manželovej smrti. „Bol to pre ňu veľký šok,” prezradil zdroj magazínu Star. Mnohí, vrátane speváčky, si kladú otázku, prečo René podvodníčke platil, keď tvrdil, že je nevinný. „V tom čase začal bojovať s rakovinou a chcel mať pokoj. Chcel byť bez stresu a nechcel Céline zbytočne zaťažovať, tak radšej zaplatil,” dodal informátor. Hoci tieto správy sympatickú umelkyňu šokovali, údajne sa vyjadrila, že hoci jej manžel urobil v živote čokoľvek, všetko mu oodpustila, aby jeho duša našla pokoj. 

 

Viac o téme: Céline DionRené Angélil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu