Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kanec Hugh Grant zhodil šaty: Veľký »pupek« a tukové prsia!

Telo Hugha Granta už nie je to, čo bývalo.  Zobraziť galériu (5)
Telo Hugha Granta už nie je to, čo bývalo. (Zdroj: profimedia.sk a Warner Bros Pictures)

MARBELLA - Aj hviezdy starnú! Časy, keď mohol Hugh Grant bez rozpakov pobehovať bez trička, sú už minulosťou. Známy sexidol oslávi tento rok 56. narodeniny a vek sa už začal odrážať i na jeho tele. Paparazzi ho v týchto dňoch naotili počas dovolenky. Miláčik mnohých žien prekvapil zväčšeným pupkom a ovísajúcimi prsiami. No, žiadna sláva!

Hugh Grant má už svoj vek, no stále je to veľký štramák. Ešte vždy má dosť šarmu a povestnú iskru v oku. Hravo by preto poplietol hlavu nielen Bridget Jonesovej, ale aj mnohým iným ženám. A veru, nebolo ich málo. Herec má totiž povesť sukničkára. 

Aktuálne seká známy rodák z Británie dobrotu. So švédskou producentkou Annou Eberstein majú spolu dve ratolesti - trojročného syna Johna a dcérku, ktorá sa narodila koncom minulého roka.

Šťastná rodinka si v týchto dňoch vychutnáva chvíle oddychu v Španielsku. Počasie tam je príjemné, no voda v mori je ešte studená. Prezrádza to pohľad na Hughovu tvár, ktorého zvečnili paparazzi s grimasou na tvári. Niekdajší sexidol však pútal pozornosť aj pribratým telom. To už rozhodne nie je to, čo bývalo... 

Hugh Grant si užíva dovolenku v spoločnosti matky svojich dvoch detí. Na pláži prekvapil pupkom a ovísajúcimi prsiami.
Zobraziť galériu (5)
Hugh Grant si užíva dovolenku v spoločnosti matky svojich dvoch detí. Na pláži prekvapil pupkom a ovísajúcimi prsiami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Hugh Grant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu