Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Táto riťka nahradila Angelinu Jolie: Telo má hodné Oscara!

Komu patrí tento zadoček? Zobraziť galériu (7)
Komu patrí tento zadoček? (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO - Nielen talentovaná, ale aj prirodzene krásna! Taká je švédska herečka Alicia Vikander (27), ktorá sa už pár mesiacov radí medzi oscarové herečky. Sympatická brunetka začne už čoskoro nakrúcať akčný film Tomb Raider, kde nahradí staršiu kolegyňu Angelinu Jolie (40). Mladá umelkyňa si v týchto dňoch ešte užíva chvíle oddychu a pri pohľade na jej fotku v plavkách musí byť každému jasné, že mužskí diváci sa majú na čo tešiť.

Fanúšikovia sexi bojovníčky Lary Croft sa dozvedeli pred pár týždňami skvelú správu. Už budúci rok by sa mal na filmové plátna dostať počin s názvom Tomb Rider, kde mladá a neskúsená Lara zažije svoje prvé dobrodrúžstvo. Keďže sa tvorcovia plánujú vrátiť do jej mladosti, museli nájsť za 40-ročnú Angelinu Jolie, ktorá je s touto postavou neodmysliteľne spätá, nejakú náhradu. A ich voľba padla na šarmantnú Aliciu Vikander. 

Len blázon by mohol tvrdiť, že tvorcovia nevybrali dobre. Oscarom ocenená kráska má prirodzene peknú tvár a telo, ktoré je hodné obdivu. Alicia ho momentálne vystavila na obdiv v Brazíli, kde si v spoločnosti kamarátov vychutnáva chvíle odychu. V dvojdielnych bikinách ju nafotili paparazzi a my pohľad na tú nádheru doprajeme aj vám.    

Angelina Jolie ako Lara Croft v roku 2001.
Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie ako Lara Croft v roku 2001.  (Zdroj: Paramount Pictures)

Alicia Vikander vyzerá v bikinách fantasticky.
Zobraziť galériu (7)
Alicia Vikander vyzerá v bikinách fantasticky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Angelina JolieAlicia Vikander
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu