Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Americkú speváčku (22) skolila choroba: Musela zrušiť koncert!

Ariana Grande Zobraziť galériu (7)
Ariana Grande (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Ariana Grande zrušila zo zdravotných dôvodov účasť na lisabonskom festivale Rock in Rio, kde mala vystúpiť v nedeľu 29. mája. Dvadsaťdvaročná interpretka potvrdila dôvod zrušeného vystúpenia prostredníctvom služby Instagram.

"S veľkým smútkom musím oznámiť mojim fanúšikom v Portugalsku, že ruším koncert na festivale Rock in Rio (plačem pre to už hodinu). Mám infekciu v hrdle a dutinách a lekári mi odporučili, aby som niekoľko dní nespievala," uviedla speváčka a dodala, že sa vystúpenie bude snažiť vynahradiť.

Ariana Grande-Butera sa narodila na Floride, jej predkovia však pochádzajú z Talianska. V roku 2008 účinkovala v broadwayskom muzikáli 13, pričom za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. Známou sa stala najmä vďaka úlohe Cat Valentine, ktorú stvárnila v troch seriáloch - v roku 2011 v iCarly (2007 - 2012), ďalej aj vo Victorious (2010 - 2013) a Sam & Cat (2013 - 2014).

Okrem toho sa predstavila napríklad aj vo filme 7 Secrets with Victoria Justice (2010). Debutový album Yours Truly uviedla na trh v roku 2013 a dostala sa s ním na vrchol rebríčka Billboard 200. Rovnaký úspech dosiahla aj s druhou štúdiovkou My Everything, ktorú navyše nominovali na cenu Grammy. Najnovší album Dangerous Woman vydala 20. mája a po prvý raz s ním dobyla UK Chart. Okrem toho má na konte aj EP nahrávky Christmas Kisses (2013), Love Me Harder (2014) a Christmas & Chill (2015). 

Viac o téme: Ariana Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu