Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kanye West veľmi zúri: Toto si nepredstavoval ani v najhoršom sne

Kanye West Zobraziť galériu (6)
Kanye West (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Hudobné štúdio amerického rappera a producenta Kanyeho Westa vykradli. Informoval o tom portál TMZ, ktorému správu potvrdila polícia. Ako prezradila, udalosť sa stala v pondelok 23. mája v noci a na miesto činu ju privolali nasledujúci deň ráno.

Páchatelia vraj vypáčili vstupné dvere a zo štúdia si odniesli techniku za približne 20-tisíc amerických dolárov (v prepočte približne 18-tisíc eur). Ako tiež zástupcovia polície uviedli, v súčasnosti pátrajú po páchateľoch. Podľa portálu TMZ sa tím 38-ročného Westa nazdáva, že za udalosťou stojí niekto, kto mal poznatky o tom, čo sa v štúdiu nachádzalo.

Kanye Omari West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od Jay Z. Debutovú štúdiovku The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010), Yeezus (2013) a The Life Of Pablo (2016). So spomínaným Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). So všetkými štúdiovkami okrem The College Dropout dobyl americký rebríček Billboard 200. Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger (feat. Jamie Foxx), Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights (feat. Rihanna). 

Viac o téme: KrádežŠtúdioKanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu