Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zadok ako lodný kufor! Priezvisko majiteľky uhádnete za pár sekúnd

Viete, komu patrí tento zadok? Zobraziť galériu (8)
Viete, komu patrí tento zadok? (Zdroj: profimedia.sk)

BEVERLY HILLS - V šoubiznise je poslednú dobu stále viac hviezdičiek, ktoré vďaka kyprému zadku nemožno prehliadnuť. Veľký "kufor" je poznávacím znamením aj v prípade sestier Kardashianových, ktoré odštartovali svoju popularitu vďaka vlastnej reality šou. Podnikavé slečinky svoje obliny rady zvýrazňujú vo vypasovaných outftoch. Nečudo, že keď sa Khloé (31) nedávno objavila v uliciach, pohľady prítomných smerovali práve na jej zadoček. Ehm, teda presnejšie povedané na jej zadnicu.

Televízna šou Keeping Up with the Kardashians sa vysiela v rôznych kútoch sveta a svojráznej rodine zaručila značnú popularitu. Sestry Kourtney, Khloé, Kim, Kendall a Kylie majú množstvo priaznivcov a každa jedna z nich si potrpí na svoj vzhľad.  

Kendall je najchudšia z nich a živí sa modelingom. Štíhle krivky si pestuje aj najstarsia Kourtney, ktorá je trojnásobnou mamičkou. Zvyšné tri krásky sa pýšia oblými zadkami, ktoré celkom rady vystavujú na obdiv. 

Paparazzi v uplynulých dňoch natrafili na Khloé. V obtiahnutých legínach si hrdo vykračovala ulicami Beverly Hills. Blondínka bola v rámci rodiny dlho považovaná za akési škaredé káčatko. Po tom, čo sa jej podarilo výrazne schudnúť, je pre svoje sestry celkom slušnou konkurenciou. Čo poviete? 


Tučná Kardashianka oslávila nové telo nahotou: Je v šoku, fotili ju opitú!


Khloé Kardashian svoj veľký zadok rada zvýrazni vo vypasovanom oblečení.
Zobraziť galériu (8)
Khloé Kardashian svoj veľký zadok rada zvýrazni vo vypasovanom oblečení.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Khloé KardashianKardashiansKeeping Up with the Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu