Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi zúfalke sa podaril parádny úlovok: Svadba, a to rovno s milionárom!

Eva Longoria Zobraziť galériu (6)
Eva Longoria (Zdroj: SITA)

VALLE DE BRAVO - Americká herečka Eva Longoria a José Antonio Bastón sa zosobášili. Súkromný ceremoniál sa konal v mexickom meste Valle de Bravo. Nevesta mala na sebe biele šaty a 47-ročný ženích zas sivý oblek. Medzi hosťami boli napríklad David a Victoria Beckhamovci, pričom na zozname boli aj Penélope Cruz, Ricky Martin, Katy Perry, Mario Lopez, Amaury Nolasco či Jaime Camil.

Podľa nemenovaného zdroja amerického týždenníka People bola svadba veľmi romantická a 41-ročná herečka, ktorá tvorí pár s prezidentom mexickej masmediálnej spoločnosti Televisa od novembra 2013, sa po celý čas usmievala. 

Eva Jacqueline Longoria je známa predovšetkým ako Gabrielle Solis zo seriálu Zúfalé manželky (2004 - 2012), pričom za túto rolu ju v roku 2006 nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v seriáli - komédii alebo muzikáli. V roku 2007 získala na udeľovaní People's Choice Awards titul Najobľúbenejšia ženská televízna hviezda. Diváci ju môžu poznať aj zo snímok Drsné časy (2005), Tesne vedľa (2007) či Tá mrcha nedá pokoj! (2008). V rokoch 2002 až 2004 bola vydatá za herca Tylera Christophera. V novembri 2004 sa zoznámila s francúzskym basketbalistom Tonym Parkerom, s ktorým sa v júli 2007 zosobášili v Paríži, no už v novembri 2010 pre jeho neveru podala žiadosť o rozvod. Oficiálne sa rozviedli v januári 2011. Následne chodila s bratom Penélope Cruz Eduardom, hráčom amerického futbalu Markom Sanchezom či podnikateľom a filantropom Ernestom Argüellom. 

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu