Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z Kostičky je buchtička: Hviezda známeho seriálu má problém s hmotnosťou!

Figúru herečky Emily Deschanel dve tehotenstvá poznačili. Zobraziť galériu (9)
Figúru herečky Emily Deschanel dve tehotenstvá poznačili. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Zaoblila sa! Emily Deschanel (39) sa preslávila najmä účinkovaním v seriáli Kosti, kde stvárnila doktorku Temperance Brennanovú. Popri herectve sa sympatická brunetka venuje aj svojej rodine. Spoločne s manželom Davidom Hornsbym (40) vychovávajú dvoch synčekov. Toho mladšieho priviedla Kostička na svet pred necelým rokom. Ako vidno, tehotenských kíl navyše sa jej ešte nepodarilo zbaviť.

Čo si budeme nahovárať, dokonalé krivky sú v šoubiznise žiadúce. Mnohé celebritné krásky si svoju figúru prísne strážia dokonca aj v období tehotenstva, kedy je priberanie prirodzené. Medzi hviezdami sa však nájdu tiež výnimky, ktoré sa v čase radostného očakávania nijako neobmedzujú. K nim zrejme patrí i herečka Emily Deschanel. 

Brunetka, známa najmä zo seriálu Kosti, priviedla svojho druhého syna na svet pred rokom v júni. Od mamičkovských povinností si počas tohto týždňa odbehla na párty, ktorú usporiadala televízia FOX. Emily vytiahla zo šatníka čierne šaty, ktoré mali za úlohu zamaskovať kilá navyše. Aj napriek tomu je však vidno, že brunetka sa k svojej bežnej hmotnosti ešte nevrátila. Okrem okrúhlejšej tváre pútala pozornosť aj vypuklým bruchom. 

Herečka si však žúr maximálne užívala. Spoločnosť je robil kolega zo seriálu Kosti David Boreanaz, s ktorým si v súkromí veľmi dobre rozumejú. Pri pohľade na to, ako vysmiati pózovali fotografom, o tom niet pochýb.  

Emily Deschanel a David Boreanaz sú neodmysliteľnou súčasťu seriálu Kosti.
Zobraziť galériu (9)
Emily Deschanel a David Boreanaz sú neodmysliteľnou súčasťu seriálu Kosti.  (Zdroj: 20th Century Fox Television)

David Boreanaz a Emily Deschanel si skvele rozumejú aj v súkromi. Na nedávnej párty televízie FOX sa výborne zabávali.
Zobraziť galériu (9)
David Boreanaz a Emily Deschanel si skvele rozumejú aj v súkromi. Na nedávnej párty televízie FOX sa výborne zabávali.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: KostiEmily DeschanelDavid Boreanaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu