Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Táto modelka má 100 rokov: Bez mejkapu nevynáša ani smeti, štekle nosí furt!

Bo Gilbert Zobraziť galériu (5)
Bo Gilbert (Zdroj: Instagram)

BIRMINGHAM - Vek je len číslo! A v prípade tejto dámy to platí stonásobne. Bo Gilbert je totiž prvou 100-ročnou modelkou, ktorá pózovala pre prestížny magazín Vogue. Sympatická babička si však potrpí na výzor nielen pred objektívom, ale aj v súkromí. Nuž, toto sa často nevidí.

Šik aj na staré kolená! Módna biblia - magazín Vogue oslavuje svoje 100. výročie. Pri tej príležitosti preň pózovala napríklad vojvodkyňa Kate Middleton, ktorá sa ukázala inak, než sme zvyknutí. Príjemným prekvapením sú však aj fashion zábery 100-ročnej babičky z Birminghamu, istej Bo Gilbert. 

Čiperná babička bola doposiaľ neznáma. Jej popularita však zo dňa na deň rastie. Britský obchodný reťazec Harvey Nichols si ju totiž vybral ako inšpiráciu, ako niekoho, kto nosí každý deň opätky a nikdy neopúšťa brány svojho domu bez mejkapu. 

„Zoznámte sa s Bo Gilbert, prvou 100-ročnou modelkou z magazínu Vogue,” znie na instagrame popis k fotke babičky, ktorá pózovala ako rodená profesionálka. Zároveň sa na internete objavilo video, kde sa Bo predstavuje svetu. „Robím veci, ktoré by väčšina mojich rovesníkov nerobila. Vždy mi záležalo na tom, aby som bola pekne oblečená. Mám rada pekné veci. Tepláky na mne rozhodne neuvidíte,” poznamenala Bo, ktorá bola z výsledku fotenia nadšená. Ako sa táto modelka pozdáva vám?

Bo Gilbert vyzerá na fashion záberoch perfektne.
Zobraziť galériu (5)
Bo Gilbert vyzerá na fashion záberoch perfektne.  (Zdroj: Instagram)

Bo Gilbert

Viac o téme: Bo Gilbert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu