Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vulgárna Madonna (57) s holým zadkom a vnadami, Kanye West šokoval zmenou: TOPky z MET Gala!

Madonna a Kanye West vedia, ako zaujať. Zobraziť galériu (14)
Madonna a Kanye West vedia, ako zaujať. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Bolo sa na čo pozerať! Úvod tohto tyždňa patril najsledovanejšiemu módnemu podujatiu roka - Costume Institute Met Gala, kde sa to priam hemžilo celebritami. Veľkú dávku pozornosti si uchmatla speváčka Madonna (57), ktorá zostala verná imidžu provokatérky. Raper Kanye West (38) jej však konkuroval. Šokoval totiž poriadnou zmenou. Ktoré ďalšie hviezdy nás zaujali?

Speváčka Madonna síce tento rok oslávi už 58. narodeniny, no ešte stále má chuť šokovať. V podivnej róbe z dielne Givenchy jej spod čipky presvitali holé prsia aj zadok v tangáčoch.
Zobraziť galériu (14)
Speváčka Madonna síce tento rok oslávi už 58. narodeniny, no ešte stále má chuť šokovať. V podivnej róbe z dielne Givenchy jej spod čipky presvitali holé prsia aj zadok v tangáčoch.  (Zdroj: SITA)

Kanye West prišiel na slávnostné podujatie v roztrhaných rifliach. Oveľa viac pozornosti však pútal pohľadom. Vďaka modrým kontaktným šošovkám vyzeral ako démon. Kim Kardashian stavila na metalickú róbu, v ktorej jej kyprý zadok pripomínal diskoguľu.
Zobraziť galériu (14)
Kanye West prišiel na slávnostné podujatie v roztrhaných rifliach. Oveľa viac pozornosti však pútal pohľadom. Vďaka modrým kontaktným šošovkám vyzeral ako démon. Kim Kardashian stavila na metalickú róbu, v ktorej jej kyprý zadok pripomínal diskoguľu.  (Zdroj: SITA)

Nuž, ženy, ak nemáte v šatníku metalické šaty, je najvyšší čas si nejaké zaobstarať. Na podujatí boli Cindy Crawford, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Jourdan Dunn a Naomi Watts vďaka nim neprehliadnuteľné.
Zobraziť galériu (14)
Nuž, ženy, ak nemáte v šatníku metalické šaty, je najvyšší čas si nejaké zaobstarať. Na podujatí boli Cindy Crawford, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Jourdan Dunn a Naomi Watts vďaka nim neprehliadnuteľné.  (Zdroj: SITA)

Aj napriek trendom mnohé celebritné krásky ešte stále preferujú róby, ktoré z nich robia princezné. Priam kráľovsky vyzerali na MET Gala Karolína Kurková, Nina Dobrev a čerstvá mamička Ivanka Trump.
Zobraziť galériu (14)
Aj napriek trendom mnohé celebritné krásky ešte stále preferujú róby, ktoré z nich robia princezné. Priam kráľovsky vyzerali na MET Gala Karolína Kurková, Nina Dobrev a čerstvá mamička Ivanka Trump.  (Zdroj: SITA)

Modelky Rosie Huntington-Whiteley, Emily Ratajkowski a herečka Uma Thurman stavili na jednoduché strihy a nevinnú bielu farbu.
Zobraziť galériu (14)
Modelky Rosie Huntington-Whiteley, Emily Ratajkowski a herečka Uma Thurman stavili na jednoduché strihy a nevinnú bielu farbu.  (Zdroj: SITA)

V najvýstrednejších kreáciách sa predviedli módny návrhár Jeremy Scott, speváčka Nicki Minaj, sestra Beyoncé - Solange Knowles a speváčka Katy Perry.
Zobraziť galériu (14)
V najvýstrednejších kreáciách sa predviedli módny návrhár Jeremy Scott, speváčka Nicki Minaj, sestra Beyoncé - Solange Knowles a speváčka Katy Perry.  (Zdroj: SITA)

Najväčší módny sviatok je skvelou príležitosťou na výstredné účesy. Najbláznivejšie mali tento rok komička Bette Midler a oscarová herečka Lupita Nyong'o.
Zobraziť galériu (14)
Najväčší módny sviatok je skvelou príležitosťou na výstredné účesy. Najbláznivejšie mali tento rok komička Bette Midler a oscarová herečka Lupita Nyong'o.  (Zdroj: SITA)

Kov môže byť nielen na šatách. Potvrdili to modelka Lily Aldridge, ktorá mala zlaté obočie, i speváčka Ciara so striebornými vlasmi.
Zobraziť galériu (14)
Kov môže byť nielen na šatách. Potvrdili to modelka Lily Aldridge, ktorá mala zlaté obočie, i speváčka Ciara so striebornými vlasmi.  (Zdroj: SITA)

Medzi pozvanými hviezdami boli tiež také, ktoré okrem rób ukazovali aj svoju lásku. Sexica Kate Upton sa pochválila zásnubným prsteňom, herečka Nicole Kidman pozorným manželom.
Zobraziť galériu (14)
Medzi pozvanými hviezdami boli tiež také, ktoré okrem rób ukazovali aj svoju lásku. Sexica Kate Upton sa pochválila zásnubným prsteňom, herečka Nicole Kidman pozorným manželom.  (Zdroj: SITA)

Na spoločenských akciách nikdy nechýbajú tehuľky. Rastúce bruško si spokojne hladkala Kerry Washington, v radostnom očakávaní sú aj Emily Blunt a Olivia Wilde.
Zobraziť galériu (14)
Na spoločenských akciách nikdy nechýbajú tehuľky. Rastúce bruško si spokojne hladkala Kerry Washington, v radostnom očakávaní sú aj Emily Blunt a Olivia Wilde.  (Zdroj: SITA)

Zabudnite na sladkú Rosalindu. Speváčka Thalia, ktorá ju stvárnila, pútala na červenom koberci pozornosť v róbe, v ktorej pripomínala robota.
Zobraziť galériu (14)
Zabudnite na sladkú Rosalindu. Speváčka Thalia, ktorá ju stvárnila, pútala na červenom koberci pozornosť v róbe, v ktorej pripomínala robota.  (Zdroj: SITA)

Celé zlé! Takto okomentovali outfit a vizáž speváčky Beyoncé módni kritici. Aj laik však musí uznať, že latexové šaty a výrazné líčenie nie sú tou najšťastnejšou voľbou.
Zobraziť galériu (14)
Celé zlé! Takto okomentovali outfit a vizáž speváčky Beyoncé módni kritici. Aj laik však musí uznať, že latexové šaty a výrazné líčenie nie sú tou najšťastnejšou voľbou.  (Zdroj: SITA)

Výstredná Lady Gaga nesklamala. V metalickom brnení, bez nohavíc a s kopytami na nohách mala oporu v Donatelle Versace a jej dcére Allegre.
Zobraziť galériu (14)
Výstredná Lady Gaga nesklamala. V metalickom brnení, bez nohavíc a s kopytami na nohách mala oporu v Donatelle Versace a jej dcére Allegre.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: MadonnaKanye WestMET Costume Gala 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu