Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fešák z Maroon 5 s manželkou prekypujú radosťou: Už vedia, čo sa im narodí!

Adam Levine a Behati Prinsloo Zobraziť galériu (5)
Adam Levine a Behati Prinsloo

LOS ANGELES - Frontman americkej kapely Maroon 5 Adam Levine a jeho manželka, namíbijská modelka Behati Prinsloo budú mať dcéru. Tridsaťsedemročný spevák to potvrdil v talkshow Live! with Kelly and Michael.

"Budem otcom. Som z toho nadšený. Budeme mať dievčatko," vyhlásil Levine, ktorý taktiež prezradil, že jeho tehotnej manželke momentálne najviac chutia melóny. "Melón, to je teraz u nás najdôležitejšia vec. Veľmi veľa melónov. Možno má jednoducho rada melóny. Ja som iba rád, že to nie sú uhorky alebo niečo divné," doplnil spevák, ktorý sa s 26-ročnou Prinsloo zosobášil v júli 2014 v Mexiku.

Adam Noah Levine pôsobí v spomínanej skupine Maroon 5 od jej vzniku v roku 1994, pričom pôvodne sa volala Kara's Flowers. Pod týmto názvom vydali v roku 1997 album The Fourth World. Ako Maroon 5 uviedli na trh prvú štúdiovku Songs About Jane v júni 2002. Po nej nasledovali albumy It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012) a V (2014), pričom všetkých päť sa dostalo do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka.

Na konte majú hity ako This Love, Harder To Breathe, She Will Be Loved, If I Never See Your Face Again (feat. Rihanna), Makes Me Wonder, One More Night, Moves Like Jagger (feat. Christina Aguilera), Maps alebo Sugar. Skupina získala okrem iného tri ceny Grammy. 

Viac o téme: DieťaAdam LevineBehati Prinsloo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu