Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tie roky sedemdesiate KEDYSI a DNES: Aha, ako sa hviezdy sitkomu (ne)zmenili!

So sitkomom Tie roky sedemdesiate sú neodmysliteľne späté tieto tváre. Zobraziť galériu (11)
So sitkomom Tie roky sedemdesiate sú neodmysliteľne späté tieto tváre. (Zdroj: Carsey-Werner Distribution)

LOS ANGELES - Stará dobrá partia opäť pokope! Písal sa rok 1998, keď uzrel svetlo sveta obľúbený sitkom Tie roky sedemdesiate. Ak prezrádza samotný názov, diváci sa vďaka deju vrátili o viac ako 20 rokov dozadu. Seriál sa vysielal aj na Slovensku a mnohí s nadšením sledovali, ako sa šestica stredoškolákov vysporiadava so životom a dospievaním. Pozrite, ako dnes vyzerajú herci, ktorí stvárnili Erica, Donnu, Feza, Jackie, Michaela a Stevena.

Hviezdy sitkomu Tie roky sedemdesiate sú si blízke i v súkromí. Na staré časy si zaspomínali aj v týchto dňoch.
Zobraziť galériu (11)
Hviezdy sitkomu Tie roky sedemdesiate sú si blízke i v súkromí. Na staré časy si zaspomínali aj v týchto dňoch.  (Zdroj: Instagram)

Eric Forman - Topher Grace (37) sa objavoval v stikome do siedmej série. Na konte má účinkovanie v mnohých filmoch. Objavil sa v romantických počinoch (Úsmev Mony Lisy, Rande s celebritou, Valentín), ale nevyhýbal sa ani akčnejším žánrom (Ocean´s Eleven: Dannyho jedenástka, Spider-Man 3). Čo sa milostného života týka je hercovo meno spájane s kolegyňami Teresou Palmer a Ashley Hinshaw. S tou sa v roku 2015 zasnúbil.
Zobraziť galériu (11)
Eric Forman - Topher Grace (37) sa objavoval v stikome do siedmej série. Na konte má účinkovanie v mnohých filmoch. Objavil sa v romantických počinoch (Úsmev Mony Lisy, Rande s celebritou, Valentín), ale nevyhýbal sa ani akčnejším žánrom (Ocean´s Eleven: Dannyho jedenástka, Spider-Man 3). Čo sa milostného života týka je hercovo meno spájane s kolegyňami Teresou Palmer a Ashley Hinshaw. S tou sa v roku 2015 zasnúbil.  (Zdroj: SITA a Carsey-Werner Distribution)

Donna Pinciotti - Laura Prepon (36) sa síce do pamäte divákov vryla ako červenovláska, pamätajú si ju tiež ako blondínku, no v súčasnosti nosí herečka čierne vlasy. Za sebou má aj modelingové skúsenosti, pózovala pre pánsky magazín Maxim a v roku 2005 sa ocitla v rebríčku najsexi žien sveta. Účinkovala vo viacerých seriáloch (Orange Is The New Black) a tiež v psychologických počinoch (Beštia Karla, Dievča vo vlaku). V minulosti randila s Christopherom Mastersonom (bratom Dannyho Mastersona, kolegu z Tých rokov sedemdesiatych) a Scottom Michaelom Fosterom. Laura sa hlási k tomu, že je scientologička.
Zobraziť galériu (11)
Donna Pinciotti - Laura Prepon (36) sa síce do pamäte divákov vryla ako červenovláska, pamätajú si ju tiež ako blondínku, no v súčasnosti nosí herečka čierne vlasy. Za sebou má aj modelingové skúsenosti, pózovala pre pánsky magazín Maxim a v roku 2005 sa ocitla v rebríčku najsexi žien sveta. Účinkovala vo viacerých seriáloch (Orange Is The New Black) a tiež v psychologických počinoch (Beštia Karla, Dievča vo vlaku). V minulosti randila s Christopherom Mastersonom (bratom Dannyho Mastersona, kolegu z Tých rokov sedemdesiatych) a Scottom Michaelom Fosterom. Laura sa hlási k tomu, že je scientologička.  (Zdroj: SITA a Carsey-Werner Distribution)

Fez - Wilmer Valderrama (36) sa okrem hereckej profesie živí aj ako spevák a producent. Jeho veľkou vášňou je tiež divadlo. Od roku 2010 je zamilovaný do speváčky Demi Lovato, s ktorou tvori vydarenú dvojicu.
Zobraziť galériu (11)
Fez - Wilmer Valderrama (36) sa okrem hereckej profesie živí aj ako spevák a producent. Jeho veľkou vášňou je tiež divadlo. Od roku 2010 je zamilovaný do speváčky Demi Lovato, s ktorou tvori vydarenú dvojicu.  (Zdroj: SITA a Carsey-Werner Distribution)

Jackie Burkhart - Mila Kunis (32), podobne ako jej kolegyňa, ktorá stvárnila Donnu, má svoje miesto medzi najsexi ženami sveta. Účinkovala vo viacerých filmoch a seriáloch. Za zmienku stojí najmä jej rola v dráme Čierna labuť, za ktorú takmer získala Zlatý glóbus. Zhruba od roku 2002 do roku 2011 randila kráska s Macaulay Culkinom. V apríli 2012 sa dala dokopy s kolegom Ashtonom Kutcherom, s ktorým sú dnes už manželia a radujú sa z dcérky Wyatt Isabelle.
Zobraziť galériu (11)
Jackie Burkhart - Mila Kunis (32), podobne ako jej kolegyňa, ktorá stvárnila Donnu, má svoje miesto medzi najsexi ženami sveta. Účinkovala vo viacerých filmoch a seriáloch. Za zmienku stojí najmä jej rola v dráme Čierna labuť, za ktorú takmer získala Zlatý glóbus. Zhruba od roku 2002 do roku 2011 randila kráska s Macaulay Culkinom. V apríli 2012 sa dala dokopy s kolegom Ashtonom Kutcherom, s ktorým sú dnes už manželia a radujú sa z dcérky Wyatt Isabelle.  (Zdroj: SITA a Carsey-Werner Distribution)

Michael Kelso - Ashto Kutcher (38) odštartoval svoju kariéru ako model. Vďaka šarmu bol, vlastne aj dodnes je, skvelou voľbou pre viacero romantických komédií (Hlavne nezáväzne, Takmer ako láska), fanúšikovia si ho spájajú aj v filmom Osudový dotyk, či sitkomom Dva a pol chlapa. Od roku 2005 do roku 2012 bol manželom o dosť staršej Demi Moore. Ako sa zdá, jeho osudovou ženou je Mila Kunis, s ktorou tvoril pár aj v Tých rokoch sedemdesiatych.
Zobraziť galériu (11)
Michael Kelso - Ashto Kutcher (38) odštartoval svoju kariéru ako model. Vďaka šarmu bol, vlastne aj dodnes je, skvelou voľbou pre viacero romantických komédií (Hlavne nezáväzne, Takmer ako láska), fanúšikovia si ho spájajú aj v filmom Osudový dotyk, či sitkomom Dva a pol chlapa. Od roku 2005 do roku 2012 bol manželom o dosť staršej Demi Moore. Ako sa zdá, jeho osudovou ženou je Mila Kunis, s ktorou tvoril pár aj v Tých rokoch sedemdesiatych.  (Zdroj: SITA a Carsey-Werner Distribution)
Steven Hyde - Danny Masterson (40) vhupol do šoubiznisu už ako dieťa. Najskôr bol modelom, neskôr sa objavil aj pred kamerami. Spomenúť možno pokračovanie filmu Beethoven. Pred kamermi sa objavuje dodnes. Mohli ste ho vidieť napríklad v počinoch Yes Man, či Pohulíme, uvidíme. Masterson je členom scientologicke cirkvi. Od roku 2011 je ženatý s Bijou Phillips a majú spolu dcérku.
Zobraziť galériu (11)
Steven Hyde - Danny Masterson (40) vhupol do šoubiznisu už ako dieťa. Najskôr bol modelom, neskôr sa objavil aj pred kamerami. Spomenúť možno pokračovanie filmu Beethoven. Pred kamermi sa objavuje dodnes. Mohli ste ho vidieť napríklad v počinoch Yes Man, či Pohulíme, uvidíme. Masterson je členom scientologicke cirkvi. Od roku 2011 je ženatý s Bijou Phillips a majú spolu dcérku.  (Zdroj: SITA a Carsey-Werner Distribution)

 

Viac o téme: Ashton KutcherMila KunisTie roky sedemdesiateTopher GraceWilmer ValderramaLaura PreponDanny Masterson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu