Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sestry ako mátohy, ona žiari: Olsenka hviezdou premiéry!

Sestra známych dvojičiek Olsenových - Elizabeth bola hviezdou premiéry. Zobraziť galériu (8)
Sestra známych dvojičiek Olsenových - Elizabeth bola hviezdou premiéry. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Všetky oči na ňu! Mary-Kate a Ashley Olsen sú jedny z najznámejších dvojičiek šoubiznisu. Svoje miesto v ňom má aj ich mladšia sestra Elizabeth, ktorá bola počas uplynulého týždňa hviezdou premiéry Captain America: Občianska vojna. Mladá hviezdička zavítala na červený koberec v róbe s odvážnym výstrihom. Ten pôsobil na všetkých prítomných ako magnet.

Kedysi rozkošné dvojičky Mary-Kate a Ashley Olsen už s chutnými dvojičkami zo seriálu Plný dom nemajú veľa spoloćného. Dnes sú z nich tridsiatničky, ktoré si pestujú svojský imidž, vďaka ktorému pôsobia akosi vyžito a občas pripomínajú stareny.  


Mladá hviezda nie je žiadna krásavica: V uliciach strašila ako mátoha!


V porovnaní s nimi, má ich 27-ročná sestra Elizabeth iskru v oku, Dokonca sa celkom rada usmieva. Aj vďaka tomu bola na tohtotýždňovej európskej premiére filmu Captain America: Občianska vojna neprehliadnuteľná. 

Sympatická blondínka sa v Londýne predviedla oblečená v bielej róbe z dielne Alexandra McQueena. Rafinovaný výstrih odhaľoval jej oblé vnady a prítomní mali problém pozerať sa jej do očí. Neodolali ani jej kolegovia. Chrisa Evansa dokonca fotografi zvečnili pri tom, ako zíza na blondínkine prsia. 

Mary-Kate a Ashley Olsen sú vychudnuté, podstúpili pár plastík a vyzerá to tak, že v inej ako čiernej farbe ani oblečené nechodia.
Zobraziť galériu (8)
Mary-Kate a Ashley Olsen sú vychudnuté, podstúpili pár plastík a vyzerá to tak, že v inej ako čiernej farbe ani oblečené nechodia.  (Zdroj: Instagram)

Elizabeth Olsen v róbe bielej farby priam žiarila. Jej odvážny výstrih pútal pozornosť hádam všetkych prítomných, vrátane svojich kolegov.
Zobraziť galériu (8)
Elizabeth Olsen v róbe bielej farby priam žiarila. Jej odvážny výstrih pútal pozornosť hádam všetkych prítomných, vrátane svojich kolegov.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ashley OlsenElizabeth OlsenMary-Kate OlsenCaptain America: Občianska vojna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu