Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozhodnuté... Neuveríte, čo chce kúpiť kontroverzná Katy Perry!

Katy Perry Zobraziť galériu (6)
Katy Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Katy Perry bude mať možnosť odkúpiť bývalý rímskokatolícky kláštor v Los Angeles. Rozhodol o tom losangeleský vyšší súd, ktorý anuloval predaj nehnuteľnosti podnikateľke Dane Hollister. Tá kláštor nachádzajúci sa vo štvrti Los Feliz získala od členiek rádu Sestier Nepoškvrneného Srdca Máriinho, ktoré ju uprednostnili pred Perry.

Miestna arcidiecéza však predaj vopred neodsúhlasila, a preto sa vlani v júni obrátila na súd s tým, že rádové sestry nemali oprávnenie nehnuteľnosť predať. Sudkyňa Stephanie Bowick vyhovela žiadosti arcidiecézy a v stredu predaj označila za neplatný. Perry, ktorá za kláštor pôvodne ponúkla 14,5 milióna dolárov, ho tak bude mať možnosť nakoniec získať. Hollister ponúkla členkám rádu o milión viac než 31-ročná speváčka, pričom z kláštora chcela spraviť hotel.

Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala v roku 2001 albumom Katy Hudson, no známou sa stala až v roku 2008 vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Po nej nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a Prism (2013). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu. V roku 2010 prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) a neskôr aj Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). V roku 2011 hosťovala v komediálnom seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). Predstavila sa tiež v dokumentoch Katy Perry: Part of Me (2012), Katy Perry: The Prismatic World Tour (2005) či v komédii Zoolander No. 2 (2015). V roku 2012 ju prestížny americký hudobný týždenník Billboard vyhlásil za ženu roka. 

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu