Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prsia hodné Oscara: Známa herečka provokovala bez podprsenky! Ale..

Jennifer Lawrence si vyšla do spoločnosti bez podprsenky. Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lawrence si vyšla do spoločnosti bez podprsenky. (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - ...poistila sa! Krásna Jennifer Lawrence (25) sa pýši nielen mnohými oceneniami, vrátane Oscara, ale aj obrovskou dávkou šarmu. Blondínka si je toho dobre vedomá a v spoločnosti sa často ukazuje v provokatívnych outfitoch. Tie jej sexepíl ešte viac zvýraznia. V týchto dňoch predstúpila herečka pred fotografov v tenkom čiernom tope, pod ktorým bola naostro. Bradavky si však aj tak schovala.

V utorok večer sa konala premiéra sci-fi filmu s názvom Passengers, kde tvorcovia zvažovali obsadiť do hlavnej úlohy viacero hollywoodskych krások. Ich voľba nakoniec padla na Jennifer Lawrence. Niet pochýb, že vybrali dobre. Sympatická blondínka je talentovaná, s týmto žánrom už má skúsenosti a pohľad na ňu ulahodí každému mužskému oku. 

Jennifer je totiž pôvabná žena. Potvrdzuje to vždy, keď sa ukáže v spoločnosti. Vyfintená prišla aj na slávnostné premietanie spomínaného počinu. Pohľady prítomných smerovali najmä na herečkin hrudník. Pod tenkým čiernym topom sa jej totiž črtali obliny pŕs. Lawrence si však v porovnaní s inými hviezdnymi kráskami prelepila bradavky špeciálnymi nálepkami. 


Mohlo by vás zaujímať: Výčitky svedomia mladej oscarovej hviezdy: Môže za to sex so ženatým kolegom!


Pod tenkou látkou bolo vidno obliny herečkiných pŕs. Jennifer nehcela provokovať až príliš, a tak si bradavky prelepila.
Zobraziť galériu (9)
Pod tenkou látkou bolo vidno obliny herečkiných pŕs. Jennifer nehcela provokovať až príliš, a tak si bradavky prelepila.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu