Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z Elvisovej vnučky je šľapka: Robí TO bez zábran, holé FOTO vnútri!

Riley Keough sa v seriáli, kde stvárňuje prostitútku, poriadne odviazala.  Zobraziť galériu (13)
Riley Keough sa v seriáli, kde stvárňuje prostitútku, poriadne odviazala. (Zdroj: Starz)

LOS ANGELES - S nahotou nemá problém! Riley Keough (26), vnučka slávneho Elvisa Presleyho (†42), narobila v týchto dňoch poriadny rozruch. Za všetko môže seriál s názvom The Girlfriend Experience, kde stvárňuje vysokoškoláčku, ktorá sa živí sexom. Pred kamerami nemala kráska žiadne zábrany. Okrem divokých sexuálnych scén predviedla aj svoje telo v plnej kráse.

Lisa Marie Presley mala po svojom boku viacerých mužov. Napríklad, hudobníka Dannyho Keough, s ktorým žila zhruba šesť rokov a porodila mu dve ratolesti. Verejnosti je dobre známa najmä dcéra Riley. Tá sa pred rokom vydala za kaskadéra Bena Smitha Petersena. 

Plavovláskin manžel však nie je jediným mužom, ktorému je dopriaté kochať sa jej krivkami. Riley totiž účinkuje v 13-dielnom seriáli s názvom The Girlfriend Experience, ktorý mal v nedeľu premiéru. Elvisova vnučka v ňom stvárňuje študentku práva, ktorá si privyrába ako luxusná spoločníčka. 

Pred kamerami teda kráska odhodila všetky zábrany. Divákom ukázala nahé telo a predviedla sa v erotických scénach. Ako prezradili tvorcovia, dopriali jej tiež skupinový sex a lesbické hrátky. Riley sa v rozhovoroch netajila tým, že sa na nakrúcanie tohto počinu vopred pripravovala. Príležitostný sex mi totiž nie je vôbec blízky. A keďže nerada hrám nejakú úlohu, ktorej nerozumiem, tak som sa nad tým všetkým veľa zamýšľala a usilovala som sa niektoré veci pochopiť,” povedala pre Wmagazine.com kráska. 

Táto príprava otvorila Riley, podľa vlastných slov, oči. Teraz, keď sa dívam okolo, tak tie dievčatá vidím takmer všade. Mnohé, s ktorými sme sa rozprávali nám povedali, že to robia, lebo sa im to páči. Niektoré sú už na dôchodku a dnes hovoria, že neľutujú vôbec nič a svoju prácu milovali,” uzavrela Elvisova vnučka. 

Riley Keough sa pred kamerami predviedla v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (13)
Riley Keough sa pred kamerami predviedla v Evinom rúchu.  (Zdroj: Starz)

Riley Keough ukázala svetu nahé prsia.
Zobraziť galériu (13)
Riley Keough ukázala svetu nahé prsia.  (Zdroj: Starz)

VIDEO: Trailer k seriálu The Girlfriend Experience. 

The Girlfriend Experience - trailer

Viac o téme: Riley KeoughThe Girlfriend Experience
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu