Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hriešny tanec pozná ďalšie veľké meno: Predstaví sa v ňom aj dvorný herec slávneho režiséra!

Tony Roberts Zobraziť galériu (5)
Tony Roberts (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V pripravovanom remakeu filmu Hriešny tanec (1987) sa predstaví aj americký herec Tony Roberts. Sedemdesiatšesťročný rodák z Manhattanu stvárni Maxa Kellermana, majiteľa strediska, do ktorého prichádza stráviť prázdniny hlavná hrdinka a jej rodina. V pôvodnej snímke túto rolu stvárnil Jack Weston.

V novinke sa v hlavných úlohách predstavia Abigail Breslin a Colt Prattes. Kým 19-ročná Breslin stvárni Baby, Prattesa diváci a diváčky uvidia v úlohe Johnnyho Castla. Herecké obsadenie dopĺňajú Nicole Scherzinger, Katey Sagal, Shane Harper, Casper Smart, Debra Messing, Sarah Hyland, Bruce Greenwood a J. Quinton Johnson. O réžiu trojhodinového filmu spoločnosti Lionsgate TV sa postará Wayne Blair. Scenár pripravila Jessica Sharze. Autorka pôvodného scenára Eleanor Bergstein sa zasa ujala úlohy jednej z výkonných producentiek. Nové spracovanie filmu odvysiela televízia ABC, hoci dátum premiéry zatiaľ nie je známy. 

Snímka Hriešny tanec priniesla príbeh mladej Baby, ktorá prichádza s rodičmi a sestrou do prázdninového strediska. Počas pobytu sa zoznámi s tanečným inštruktorom Johnnym a prežije s ním nielen prvú lásku, ale aj premenu na sebavedomú ženu. V obľúbenej romantickej snímke si zahrali Jennifer Grey (Baby) a Patrick Swayze (Johnny), pre ktorého titul znamenal zlom v kariére. Skladbe (I've Had) The Time Of My Life udelili Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. V roku 2004 sa do kín dostala snímka Hriešny tanec 2: Havanské noci, ktorej tvorcovia zasadili príbeh na Kubu. Nakrútiť remake Hriešneho tanca sa spoločnosť Lionsgate pokúšala už v roku 2011, no napokon projekt zastavila. 

Tony Roberts je známy z viacerých filmov Woodyho Allena ako Annie Hall (1977), Spomienky na hviezdny prach (1980), Sex noci svätojánskej (1982), Hana a jej sestry (1986) alebo Zlaté časy rozhlasu (1987). Medzi jeho ďalšie snímky patria Serpico (1973), Taking of Pelham One Two Three (1974), Amityville 3-D (1983), Premena (1991) či The Longest Week (2014). 

Viac o téme: Hriešny tanecTony Roberts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu