Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantný príchod na párty: Z veľkého výstrihu vypadlo malé prso!

Speváčka Eve si pod sako nevzala podprsenku. Pri vystupovaní z auta na to doplatila. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Eve si pod sako nevzala podprsenku. Pri vystupovaní z auta na to doplatila. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Američanka Eve Jihan Jeffers-Cooper (37), známa ako raperka Eve, má časy svojej najväčšej slávy už za sebou. Aj napriek tomu však ešte stále vie narobiť slušný rozruch. Interpretka sa počas uplynulého týždňa ukázala v spoločnosti a zrejme nechtiac sa postarala o pikantný trapas. Keď totiž pred istým nočným klubom vystupovala z auta, prítomných fotografov pustila do svojho výstrihu. Tam na nich čakalo nielen dobre známe tetovanie v podobe dvoch zvieracích labiek, ale aj "zvedavá" bradavka.

Neodmysliteľnou súčasťou svetového hip hopu je aj raperka Eve, ktorá má na konte množstvo známych skladieb. Fanúšikom v týchto dňoch prostredníctvom twitteru oznámila, že pre nich chystá zopár noviniek Ešte pred tým sa však umelkyňa venuje promovaniu filmu The BarberShop: The Next Cut, kde stvárnila jednu z postáv.  

Jedna zo slávnostných premiér spomínaného počinu sa konala aj v uplynulých dňoch. Eve pózvovala na červenom koberci spoločne s manželom Maximillionom Cooperom a jeho štyrmi ratolesťami. Raperka mala oblečený nohavicový kostým ružovej farby, pod ktorý si nevzala podprsenku. 

Absencia bielizne sa kráske nepekne vypomstila. Po premietaní filmu sa konala párty, na ktorej nechýbali ani bulvárni fotografi. Tí cvakali bleskami aj keď Eve vystupovala z auta. Vďaka tomu sa im podaril pikantný úlovok v podobe nahého prsníka hviezdnej speváčky. 

Speváčka Eve ukázala prítomným fotografom viac,  než mala v pláne.
Zobraziť galériu (8)
Speváčka Eve ukázala prítomným fotografom viac, než mala v pláne.  (Zdroj: profimedia.sk)


Mohlo by vás tiež zaujímať: Vylepšená tvár drobnej celebrity: Niečo tak hnusné ste už dlho nevideli!




 

Viac o téme: Eve
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu