Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kráľovná Alžbeta si po rokoch sype popol na hlavu: Zožierajú ju výčitky kvôli Lady Diane!

Kráľovná Alžbeta II. a princezná Diana mali medzi sebou zvláštny vzťah. Zobraziť galériu (5)
Kráľovná Alžbeta II. a princezná Diana mali medzi sebou zvláštny vzťah. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Možno by bolo všetko inak! Nie je žiadnym tajomstvom, že Alžbeta II. (89) nemala svoju nevestu Lady Dianu (†36) príliš v láske. Na sklonku života si ale očividne začala spytovať svedomie. Dokazujú to jej slová z nedávneho rozhovoru, ale aj infromácie, ktoré prenikajú von z Buckinghamského paláca. Hm, tej kráľovnej to ale trvalo...

Život jej to už nevráti! O vzťahu Alžbety II. a Lady Diany sa toho veľa nahovorilo a popísalo. Na verejnosť sa dostali aj mnohé šokujúce infromácie. Povráva sa napríklad, že keď sa kráľovná pred 18 rokmi dozvedela o tragickej autonehode svojej nevesty, poznamenala len - „Niekto jej musel premazať brzdy.”

V týchto dňoch však všetko nasvedčuje tomu, že matku princa Charlesa začali trápiť výčitky svedomia. „Veľmi by ju chcela poprosiť o odpustenie,” prezradil pre britské médiá zdroj z paláca. Alžbeta II. istý čas vyhlasovala o Diane, že je psychicky labilná a povráva sa, že jej dosť strpčovala život.   

Nečudo, že mnohí zostali zaskočení, keď kráľovná v nedávnom rozhovore vzdala Diane hold a vehemntne jej za všetko ďakovala. Zdroje z Buckinghamského paláca prezrádzajú, že kráľovná si po rokoch vyčíta, že sa nezachovala inak. „Myslí si, že toho pre Dianu mala urobiť viac. Že jej mala pomôcť lepšie zapadnúť do rodiny a neskôr aj stopnúť Charlesove nevery,” povedal k tomu človek z okolia kráľovnej. 


Mohlo by vás zaujímať: Kráľovná Alžbeta prehovorila o milovanej Diane: Tesne pred 90. narodeninami priznala pravdu


Viac o téme: Kráľovská rodinaAlžbeta II.Lady DianaLady Di
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu