Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Okupovala posteľ miláčika tínedžeriek: Tu ju máte HORE BEZ!

Harry Styles a Megan Smith boli vraj milencami. Zobraziť galériu (7)
Harry Styles a Megan Smith boli vraj milencami. (Zdroj: SITA, Instagram)

LOS ANGELES - Mnohé by s ňou menili! Ešte donedávna bola Američanka Megan Smith (24) neznámou dievčinou, no v týchto dňoch je už všetko inak. Fešná letuška plní stránky bulváru v súvislosti s románikom s frontmanom obľúbenej chlapčenskej kapely One Directon. Harry Styles (22) mal v posteli celkom kočku, čo poviete?!

Milostný život celebrít je v mnohých prípadoch ostro sledovaný. Fanúšičky sa intenzívne zaujímajú napríklad o speváka Harryho Stylesa, ktorý si medzi fešandami môže vyberať. Ako vyšlo v týchto dňoch najavo, do oka mu v lete minulého roka padla aj istá Megan Smith. Tá bola jednou z letušiek, ktoré sprevádzali známu kapelu na ich turné. 

Idol mnohých tínedžeriek sa s blondínkou zblížil v čase, keď mala jej mama zdravotné problémy. „Bol jej veľkou oporou a správal sa k nej, ako k svojej frajerke,” povedal zdroj z okolia letušky pre The Sun. „Megan bola do neho šialene zamilovaná a verila v to, že on cíti to isté,” dodal.  

Románik dvojice však príliš dlho netrval. „Keď si Harry všimol, že to dievča berie až veľmi vážne, rozhodol sa to ukončiť,” uzavrel informátor spomínaného denníka. O dlhovlasom mladíkovi je známe, že má rád status nezadeného a užíva si neviazanú zábavu. Jeho meno sa skloňovalo napríklad aj v súvislosti s Kendall Jenner.  

Megan Smith zverejňuje na sociálnych sieťach aj takéto zábery.
Zobraziť galériu (7)
Megan Smith zverejňuje na sociálnych sieťach aj takéto zábery.  (Zdroj: instagram, snapchat)

Viac o téme: Harry StylesOne DirectionMegan Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu