Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žiadna podprsenka, bradavky v pozore! Táto hviezda čakala 65 rokov na to, aby sa tak ukázala

Caitlyn Jenner si ženské telo užíva a na verejnosti sa pokojne ukazuje bez podprsenky. Zobraziť galériu (11)
Caitlyn Jenner si ženské telo užíva a na verejnosti sa pokojne ukazuje bez podprsenky. (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Provokovať sa dá aj na staré kolená! Dôkazom je americká televízna hviezda Caitlyn Jenner (66), ktorá sa počas víkendu ukázala v spoločnosti oblečená do elegantných červených šiat. Pod ne si brunetka nevzala podprsenku, a tak tenká látka dokonale odhalila jej bradavky. V prípade tejto hviezdy nie je šokujúci len vek, v ktorom si na takéto odhalenie trúfla, ale aj fakt, že do minulého roka bola ešte mužom.

Vo svete šoubiznisu sa udeľujú ocenenia hádam každý víkend. Inak tomu nebolo ani počas toho uplynulého, keď sa konal 27.ročník GLAAD Media Awards. Akciu usporadúva Organizácia pre monitorovanie obrazu gejov a lesieb v médiách a nikdy na nej nechýbajú známe tváre. Tento rok sa podujatia zúčastnili napríklad speváčky Demi Lovato a Taylor Swift, ich kolega Nick Jonas, či herečky Ruby Rose a Lea Michele.  

Veľkú dávku pozornosti na seba strhla 66-ročná Caitlyn Jenner, ktorá si domov odniesla cenu za svoju reality šou s názvom I am Caitlyn. Brunetku ešte donedávna poznal celý svet ako olympijského športovca Brucea Jennera, ktorý bol trikrát ženatý a je otcom šiestich detí. 


Pozrite si tiež: Zo svalnáča je žena: Preoperovaný celebritný otec pózuje v dámskom magazíne!


Dnes je zo svlanáča už žena, so všetkým, čo k tomu patrí. Športovec podstúpil viacero plastík a operácií, vrátane zmeny pohlavia. Na jeho/jej hrudníku sa hrdo týčia silikónové prsia, ktoré na víkendovom odovzdávaní cien pretŕčala bez podprsenky. Televízna hviezda sa nikdy netajila tým, že prerodom na ženu si splnila svoj životný sen. „Som šťastná, že po takom dlhom boji žijem ako moje práve ja,” vyjadrila sa v jednom z rozhovorov Caitlyn, ktorá zrejme pokročilý vek neberie do úvahy a doháňa všetko, čo v mužskom tele zameškala... 

Caitlyn Jenner sa pod tenkou látkou zreteľne črtali bradavky.
Zobraziť galériu (11)
Caitlyn Jenner sa pod tenkou látkou zreteľne črtali bradavky.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Bruce JennerCaitlyn Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu