Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

So Sheenom to ide dolu vodou: Jeho bývalá snúbenica má strach, vybavila si zákaz!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (7)
Charlie Sheen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Scottine Ross, bývalá snúbenica amerického herca Charlieho Sheena, získala v piatok dočasný zákaz približovania sa pre svojho bývalého partnera. Dôvodom sú obavy, že 50-ročný predstaviteľ Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 - 2015) Ross ublíži.

Niekdajšia pornoherečka, známa tiež pod pseudonymom Brett Rossi, bola vo štvrtok na polícii v Los Angeles, kde nahlásila bližšie nešpecifikovaný incident, ku ktorému došlo medzi ňou a Sheenom. Policajti preto podali žiadosť o sedemdňový núdzový zákaz približovania sa pre Sheena, pričom súd v piatok túto žiadosť schválil.

Ross chce po vypršaní tohto zákazu získať jeho predĺženie. Ako uviedol jej právnik, Ross má obavu o svoj život na základe prepisu telefonickej konverzácie medzi Sheenom a neznámou ženou, v ktorej hovorí o jej likvidácii. Sheenov právnik na správy o zákaze približovania sa pre svojho klienta uviedol, že Ross ide iba o publicitu. Sheen a Ross sa zasnúbili vo februári 2014, pričom v novembri toho istého roka mali mať svadbu, mesiac predtým sa však rozišli. 

Charlie Sheen, vlastným menom Carlos Irwin Estévez, je známy predovšetkým ako predstaviteľ spomínaného sukničkára a starého mládenca Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa, v ktorom účinkoval v rokoch 2003 až 2011. V čase nakrúcania bol najlepšie plateným televíznym hercom na svete a za svoj výkon získal štyri nominácie na ceny Primetime Emmy a dve na Zlatý glóbus. Sheen si okrem toho zahral aj v snímkach ako Čata (1986), Wall Street (1987), Mladé pušky (1988), Prvá liga (1989), Horúce strely (1991), Horúce strely 2 (1993), Traja mušketieri (1993), V koži Johna Malkovicha (1999), Scary Movie 3 (2003) či Scary Movie 5 (2013). 

Viac o téme: Charlie SheenScottine Ross
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu