Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Adele sa rozhodla, že už nenahrá žiadnu skladbu k Bondovke: TOTO je pravý dôvod!

Adele Zobraziť galériu (5)
Adele (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Anglická speváčka Adele už nechce nahrať skladbu k žiadnemu nadchádzajúcemu filmu o Jamesovi Bondovi, pretože sa bojí, že by nebola taká dobrá ako singel Skyfall (2012) z rovnomennej snímky. Prezradila to v rozhovore pre britský denník The Sun.

"Už to viac nechcem robiť, pretože to bolo také dobré a nechcela by som si to zakríknuť," odpovedala 27-ročná interpretka na otázku, či by rada nahrala ďalšiu pieseň Bondovke. "Po tom, čo bol 21 taký úspech, povedala som si, načo by som si to chcela pokaziť? Potom som sa dozvedela, že je to dvadsiata tretia bondovka a ja som vtedy mala 23 rokov. Tak trochu som cítila, že je to osud," dodala.

Skladba Skyfall z rovnomennej bondovky vyniesla Adele a Paulovi Epworthovi aj Zlatý glóbus a Oscara, pričom v roku 2013 za ňu hudobníčka dostala aj cenu Grammy. Zásluhou Skyfall tiež ovládla aj kategóriu Singel roka na BRIT Awards 2013. 

Adele, celým menom Adele Laurie Blue Adkins, sa na hudobnej scéne objavila v roku 2006. O dva roky neskôr vydala debutový štúdiový album 19, ktorý pozitívne prijali kritici i verejnosť. V roku 2009 si z udeľovania cien Grammy odniesla dve sošky - pre najlepšieho nováčika a za najlepší ženský popový spevácky výkon.

Druhá štúdiovka 21 (2011) urobila z Adele jednu z najväčších hviezd. Speváčka za ňu získala okrem iného aj Grammy v najprestížnejšej kategórii Album roka a tiež BRIT Award v kategórii Najlepší britský album. Na konte má dovedna už desať cien Grammy. V rokoch 2011 a 2012 ju magazín Billboard označil za interpretku roka a americká televízia VH1 ju v roku 2012 zaradila na piate miesto rebríčka 100 najlepších žien v hudobnom priemysle. Najnovším počinom speváčky je album 25 (2015), s ktorým dobyla americký rebríček Billboard 200 aj UK Chart. 

Viac o téme: AdeleSkyfall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu