Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najznámejšia zlatokopka bez omietky: Joj, dievča, takto radšej nikdy viac!

Takto vyzerá Courtney Stodden, ako sme na ňu zvyknutí. Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Courtney Stodden, ako sme na ňu zvyknutí. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ako z hororu! Courtney Stodden (21), profesiou zlatokopka a akože modelka, si v priebehu rokov vybudovala imidž vyplastikovanej a vyumelkovanej cicušky. Prieči sa jej všetko prirodzené a niet pochýb, že bez výrazného líčenia z domu nevychádza. Nečudo, že keď počas uplynulých dní zverejnila na internete podobizeň svojej skutočnej tváre, mnohých zaskočila. Mimochodom, o naturálnej kráse nemôže byť veľmi reč.

Keď sa v roku 2011 dostala na verejnosť informácia, že sa 51-ročný herec Doug Hutchison oženil s len 16-ročnou Courtney Stodden, verejnosť zostala v šoku. Dievčina bola už vtedy na svoj vek veľmi vyspelá a v priebehu uplnulých rokov podstúpila viacero plastických operácií a zákrokov. Dnes vyzerá akosi vyžito, silikónové vnady jej "utekajú" každé do inej strany a pravidelne žobroní o chvíľku slávy.   


Známy herec vyvetral svoju zlatokopku, ona... Išli prsia na vandrovku!


Chúďatko však už veľmi nevie ako zaujať. Odhodlala sa preto k tomu, že na sociálnych sieťach zverejnila nezvyčajný záber. „Žiaden mejkap, žiaden lak na vlasy, neprezdobené šaty, ani filter. Len ja,” pripísala k fotke blondínka, ktorú v komentároch mnohí nešetrili a prirovnávali ju k príšerám z hororov. Čo na ňu hovoríte vy?!     

Takto vyzerá Courtney Stodden bez príkras a líčenia.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Courtney Stodden bez príkras a líčenia.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Courtney Stodden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu